Horizon 32HL7320H, televizor de 81cm pe negru

Pentru cei interesați de un televizor până în 700 lei care să aibă o diagonală mare și imagine de calitate recomand modelul Horizon 32HL7320H. Horizon e un brand românesc deținut de un cunoscut magazin online și ceva caracteristic e garanția de 3 ani.

Acest Horizon 32HL7320H e un TV din 2018 disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu unghiuri de vizualizare aproape de perfecțiune (178/178 grade, adică caracteristice unui model cu panel IPS).


Pro

Fiabilitatea acestui aparat e foarte bună deoarece are o garanție standard de 3 ani care poate fi mărită la mai mult. Iar, acum e o promoție în care primești 5 ani garanție, dar aceasta e una limitată.
Imaginea televizorului e una foarte bună deoarece are rezoluție HD, panel de calitate și diferite optimizări software. Printre aceste optimizări se numără CME (Clear Motion Engine).
Nu numai imaginea e de calitate, ci și sunetul deoarece acest model vine cu DTS. Dacă televizoarele Samsung din 2018 nu au așa ceva, uite că televizoare ieftine sunt dotate cu sunet premium.
Poți urmări posturi TV la calitate HD deoarece are slot CI+ și tuner DVB-C/T2/S2. Iar, dacă vrei să vezi filme de pe memorii externe atunci și acest lucru e posibil datorită playerului integrat. Acest player e atât de avansat încât poate reda fișiere precum *.avi, *.mkv și *.mp3 … printre multe altele.
Dacă o să vă ocupe prea mult loc în cameră atunci poate fi montat pe un suport TV compatibil Vesa 200×100.

Contra

Rezoluția putea fi Full HD, dar în acest fel e mai ieftin. De la o anumită distanță nu se vede diferența dintre HD și Full HD.
Un alt dezavantaj ar fi faptul că acest televizor nu are mai multe porturi din fiecare. Are 1 HDMI, 1 USB și o intrare RF.

Verdict

Recomand televizorul de față celora interesați de un aparat care să înlocuiască vechiul televizor CRT sau LCD. Se vor vedea diferențe la factura energetică (consumul e de doar 31W) și la calitatea imaginii (datorată rezoluției HD, unghiurilor de vizibilitate și a tunerului digital).

Te-ar mai putea interesa