Horizon 32HL7310H, televizor Smart cu Opera TV Store

Televizorul Smart Horizon 32HL7310H face parte din cea mai recentă generație lansată de acest brand și nu e singurul model, dacă vă gândiți la unul ceva mai performant pentru un buget mai generos. Bineînțeles, în acest preț nu vă puteți aștepta să aibă cele mai bune caracteristici tehnice de pe piață. Totuși, dacă alegeți un model non Smart în același buget, s-ar putea să găsiți o variantă ceva mai performantă. Caracteristicile speciale sunt menționate pe televizor, cum e în poza de jos.

Noua generație arată diferit dar nu aș putea spune că designul e unic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi conectat ușor  și folosit cu PC dacă aveți un HDMI, dar nu e cel mai grozav monitor deoarece nu are specificații tehnice foarte avansate. În același buget veți găsi monitoare fără tuner TV, iar specificațiile vor fi mult mai bune. Bine, veți face o astfel de alegere dacă nu vreți să vă uitați la programe TV. Televizoarele Smart pot fi folosite chiar și fără un abonament clasic la TV, poate că vă place mai mult Netflix și poate că vă place să stați mai mult în sufragerie.

Calitatea imaginii e dată de conținutul ales, iar caracteristicile tehnice sunt decente pentru a putea rula filme 720p. Dacă sunetul nu e suficient de puternic, un soundbar arată foarte bine și ocupă puțin spațiu pe comodă. Acesta nu e obligatoriu dacă considerați că nu veți seta volumul la un nivel ridicat.

Păreri pro și contra

Nu orice televizor Smart accesibil oferă conectivitate wireless, adică nu mai trebuie să vă folosiți de cablul LAN, însă streaming-ul s-ar putea să fie mai bun dacă routerul wireless nu e foarte performant. Conectivitatea e foarte bună la un așa televizor, designul e îmbunătăți și plăcut, iar calitatea audio e satisfăcătoare datorită tehnologiilor.

Horizon 32HL7310H arată destul de bine iar interfața HOS 2.0 mi se pare destul de reușită, pentru a interacționa mai ușor cu meniul oferit. Sunt prezente suficiente aplicații dar vi se oferă și Opera TV pentru cei care vor mai mult divertisment sau aplicații.

Te-ar mai putea interesa