Horizon 32HL7300H, televizor mare cu redare USB

Horizon 32HL7300H este un televizor generos dar cu o rezoluție mică, dacă nu aveți de gând să redați conținut video mai detaliat. Au fost lansate destul de multe astfel de televizoare accesibile care trebuiesc luate în calcul și nu orice brand oferă soluții atractive. Tehnologiile se tot ieftine odată ce apar altele mai avansate și televizoarele HD și FHD sunt chiar accesibile. Totuși, un model Smart nu e chiar atât de accesibil deoarece oferă conectivitate wireless și interfață corespunzătoare.

Caracteristicile speciale sunt prezentate și în poza de mai jos, dar cred că le știți deja. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Generația nouă oferă o claritate superioară datorită tehnologie CME, adică refreshul va fi unul superior pentru o claritate mai bună. Calitatea audio e de ajuns pentru un așa televizor și puterea e dată de difuzoare – 12 W, și cred că poate fi de ajuns dacă nu sunteți obișnuiți să dați volumul la maxim. Se poate îmbunătăți calitatea sunetului dacă folosiți un sistem audio extern, cum ar fi boxele de la PC sau un soundbar.

Claritatea imaginii e dată și de unghiurile de vizibilitate foarte largi, adică are un panou de iluminare foarte bun. Poate că ați observat că sunt multe tipuri de kituri de montare pentru perete, dar mie îmi place modelul recomandat deoarece e accesibil și simplu. Arată destul de bine, iar dacă acele piciorușe nu vă sunt pe plat, atunci trebuie ales acel suport de care vă ziceam anterior.

Păreri pro și contra

Oferă caracteristici tehnice dar și tehnologii foarte bune, iar prețul e mai mult decât atractiv. Sunt puțini producători de televizoare care oferă televizoare accesibile, dar prețurile sunt oarecum justificate de numărul redus de tehnologii, dar unele sunt doar de marketing pentru a atrage atenția.

Horizon 32HL7300H poate fi folosit ca și monitor dacă nu vă interesează o rezoluție 1080p, iar playerul integrat poate fi folosit pentru redarea de conținut media (filme, poze și muzică), dar și pentru a putea înregistra o emisiune sau un meci de fotbal. pentru ambele cazuri e nevoie de un stick USB deoarece televizoarele nu au memorie de stocare.

Te-ar mai putea interesa