Horizon 32HL702, televizor LED HD de 81 cm

Televizorul LED Horizon 32HL702 e un LED cu diagonală de 81cm și imagine HD. Nu sunt mulți producători cunoscuți care oferă televizoare așa de mari și la un preț așa de bun. E vorba de un model clasic fără prea multe tehnologii, dar are multe caracteristici speciale. Îmi place cum arată și că are un finisaj negru lucios. Nu vă puteți aștepta la un ecran 1080p având în vedere cât costă. E bine că are o rată de refresh așa de bună iar mai nu are sens deoarece veți observa imagini blurate. Cu 100Hz imaginile sunt destul de realiste dar există televizoare cu rate de refresh și mai multe, însă nu costă la fel de puțin.

Prețul său e unul foarte bun iar alternative nu prea sunt, doar de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Tehnologia de iluminare LED e prezentă pe toate televizoarele noi deoarece oferă avantaje diverse (contrast ridicat, cost de realizare mic, consum redus de energie). În acest caz e vorba de Direct LED, dar există și Edge LED ori Full LED. Nu e un model cu caracteristici Smart și nu puteți avea astfel de pretenții. Dacă vă doriți unul pe viitor, un media player performant ar fi perfect.

Pe partea de audio are Dolby Digital Plus și difuzoare de 6W fiecare. Ecranul său de 81 cm e suficient de mare iar rezoluția HD poate fi satisfăcătoare. Caracteristicile de imagine sunt ok și nu v-aș recomanda să-l folosi precum un monitor dacă vă plac jocurile deoarece timpul de răspuns e cam mare – 20 ms. Pentru vizionarea de filme e suficient de performant iar unghiurile de vizibilitate sunt de 176 grade atât pe verticală cât și pe verticală.

Are două porturi HDMI, un port USB, audio etc. Accesoriile incluse sunt: cablu de alimentare, telecomandă, două baterii de 2 celule și stativul. Caracteristicile speciale sunt multe și portul USB e însoțit și de funcția de înregistrare USB.

Plusuri: imagine destul de clară – 100Hz, preț atractiv, ecran de 32 de inci, player multimedia integrat, blocare butoane etc.
Minusuri: nu are ecran FullHD.

Horizon 32HL702 e un televizor interesant având în vedere ce oferă și cât costă, iar alternative cu specificații mai bune nu veți găsi dacă se ține cont de buget. Puteți alege acest producător dacă vreți să economisiți bani iar un televizor cu ecran mare e perfect pentru sufragerie sau pentru o cameră mare.

Te-ar mai putea interesa