Horizon 32HL601, TV LED 81cm

Un LED de 81 cm destul de accesibil și de recomandat e televizorul LED Horizon 32HL601. Spun asta pentru că sunt puține modele în acest buget și care au un aspect aș a de elegant, ecran de 32 de inci și player multimedia integrat cu redare media. Design-ul e elegant ca și la oricare LED, însă tot nu se poate compara cu cele de la LG sau Samsung. Poate fi folosit ca monitor pentru consolă sau PC deoarece are porturi ca VGA și HDMI. La un așa model mi se pare normal să aibă tuner TV performant care recepționează posturi HD. 32HL601 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Tehnologia de iluminare a ecranului e LED motiv pentru care e subțire dar și econom. Pe partea de sunet are difuzoare două difuzoare de 6 W, Dolby Digital Plus și egalizator. Deci Horizon 32HL601 nu vine cu prea multe tehnologii, de aceea e bine să verificați concurența (alternative în același buget). Imaginea e destul de bună chiar și cu rezoluție HD+. Tunerul TV nu e unul obișnuit ci unul performant – DVB-C/T, care e însoțit și de o intrare pentru antenă. Playerul multimedia integrat poate fi util pentru vizionarea de fișiere media dar eu vă recomand unul extern deoarece acceptă mai multe formate. Dar puteți folois și PC-ul sau laptopul ca player media, aveți nevoie doar de cablu.

Numărul de conectori e destul de mare: două HDMIuri, Scart, VGA, slot CI etc. Multe din aceste caracteristici să găsesc și la alte televizoare, iar altele oferă și mai multe pentru un preț la fel de atractiv. Să sperăm că se va mai ieftini deoarece Grundig oferă televizoare simple ca funcționalitate de la 900 de lei.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un prețul e oarecum atractiv, vine cu port pentru căști (util pentru cei care îl vor în dormitor și nu vor să deranjeze), are intrare VGA (e un port destul de folosit și care se găsește la multe dispozitive: laptopuri, netbookuri, media playere), player multimedia funcțional și design elegant.

Minusuri: rezoluția nu e Full HD.

Concluzie

Acest Horizon 32HL601 e o recomandare dar și Samsung oferă un model interesant însă care costă cu vreo 100 și ceva de lei mai mult. Alegerea e a voastră deoarece fiecare are un alt buget și alte preferințe. Puteți lua și un media player cu Android alături de acesta în caz că vă doriți un Smart TV accesibil.

Te-ar mai putea interesa