Horizon 28HL700, TV LED

Televizorul Horizon 28HL700 e unul HD cu o diagonală de 28 inci (71 centimetri) care e numai bun pentru o cameră mică cum ar fi bucătăria sau camera copiilor. De asemenea, datorită setului restrâns de facilități (care îl fac foarte ușor de utilizat) e numai bun pentru părinți sau persoane care nu au vreo tangență cu tehnica. Datorită tunerului DVB-C (care e unul digital care facilitează vizionarea canalelor TV în format HD… dacă aveți un abonament corespunzător).

Vine la un [price]preț[/price]. Pe acești bani primim un dispozitiv care arată cu adevărat bine, care are o imagine calitativă și care are un player capabil de a reda chiar și filme *.mkv. Despre cum arată acest televizor vă puteți face mai bine o părere din imaginea de alături. Normal că nu se poate compara cu un model premium de la Samsung, dar merge.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații cele mai importante lucruri care ar trebui menționate sunt ecranul cu rezoluție HD a cărui diagonală e de 71 centimetri, prezența a două tunere digitale și sunetul calitativ. Datorită faptului că Horizon e un brand de calitate, unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune și asta înseamnă că indiferent din ce unghi te-ai uita la televizor, imaginea va fi clară. Tipul de răspuns nu e nici el rău, dar nu e ideal pentru jocuri… dacă vă decideți să conectați consola la TV

Lucrurile bune la acest model sunt ecranul măricel, consumul mic de curent deoarece ecranul e unul LED, playerul integrat capabil și prețul mic de achiziție. Lucrurile care ar fi putut fi mai bune sunt rezoluția Full HD și un sistem de operare, dar atunci era Smart TV.

În rest, acesta e numai bune pentru cineva care vrea să savureze seriale TV sau emisiuni la calitate HD. Playerul poate reda o multitudine de formate video de pe stick-uri USB, dar tot nu se poate compara cu un model dedicat care are sistem de operare Android… sau ceva de genul acesta.

Te-ar mai putea interesa