Horizon 28HL5300H, televizor de 71 cm

Televizorul Horizon 28HL5300H face parte din noua generație de televizoare și care oferă mult mai multe decât precedenta. Bineînțeles, aceste televizoare sunt accesibile și nu e nevoie de un efort financiar prea mare. În general, acest brand oferă doar televizoare accesibile și care sunt competitive. Sunt puțini producători care oferă soluții atât de accesibile și care pot fi puse în bucătărie, sufragerie sau în dormitor. În general, în dormitoare nu se pun televizoare deoarece vreți să aveți un somn liniștit și nu vreți să fiți deranjați :).

Acesta arată foarte bine cu acele piciorușe subțiri de pe margini, iar dacă nu vă plac, se poate alege un suport pentru perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Dacă vreți să-l puneți în dormitor, atunci puteți renunța la vechiul monitor deoarece acesta poate fi folosit ca un monitor. Dacă vă interesează detaliile atunci optați pentru un televizor FullHD. Are boxe de 6 W care sunt satisfăcătoare, dar nu vor fi de ajuns pentru o sufragerie mare. Din poza de sus se pot vedea principalele caracteristici speciale: imagine HD, slot CI+, HDMI, Dolby Digital Plus, 100Hz CME.

Dotările sale sunt cele standard, adică mai toate televizoarele au: player multimedia integrat, tuner TV DVB-T/C, port USB; VGA, HDMI dar și altele. Dacă nu vă plac suporturile fixe, atunci alegeți unul care poate înclina televizorul pentru a obține unghiul dorit. Nici un player multimedia integrat nu poate reda orice format media sau o subtitrare, de aceea puteți conecta laptopul sau folosiți un media player performant cu un cablu audio/video HDMI (altfel, sunetul se va auzi în difuzoarele laptopului).

Păreri pro și contra

Arată foarte bine pe o comodă mai mare și calitatea imaginii e una superioară datorită caracteristicilor tehnice foarte bune. Nu puteți avea pretenții mari în acest buget, adică nu putea fi unul Smart.

Horizon 28HL5300H e un televizor din cea mai recentă generație și mi se pare destul de reușită. Alegerea televizorului se face în funcție de cameră, adică dimensiunea ei trebuie să fie generoasă, dar și distanța de la care îl privi e foarte importantă.

Lasă un comentariu