Horizon 24HL7110H, televizor Smart cu diagonală mică

Televizorul Smart Horizon 24HL7110H e unul interesant deoarece oferă o interfață prietenoasă și aplicațiile oferite sunt cele care vă interesează. Observ că se pune mult accent pe Netflix, dar din păcate mulți români nu optează pentru un astfel de abonament pentru că e puțin cam scump, poate vor și posturi românești. Pachetul de programe mi se pare generos și conținutul e mai de calitate decât cel oferit de furnizorii noștri. Browserul web e destul de folosit dar e destul de greu de folosit comparativ cu cel de pe PC sau telefon (unele branduri oferă telecomenzi speciale ori conectivitate bluetooth pentru tastaturi wireless), iar pentru aplicații aveți magazinul Opera TV.

Ideea e că e un Smart TV de buget și cam atât, nu puteți avea așteptări mari de la el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Caracteristicile tehnice sunt foarte bune pentru această generație nouă și nu e nevoie de mai mult că doar nu-l veți pune într-o sufragerie. Acest televizor trebuie pus în camere mici cum ar fi dormitorul, bucătărie sau chiar în birou. Oricum, nici mie nu-mi plac televizoarele în dormitor deoarece camera e destinată pentru odihnă.

Ecranul e suficient de mare chiar dacă pare mic în poze și se va vedea atunci când vizionați conținut 16 pe 9. Calitatea imaginii e în funcție de conținutul redat. Puteți viziona conținut de calitate din mai multe surse: TV, media player, laptop, player integrat sau internet (aplicații).

Păreri pro și contra

Designul e plăcut și nu poate fi unul premium cum e la televizoarele de mii de lei (finisaj metalic sau cromat). Conectivitatea e foarte bună chiar dacă e vorba de un televizor mic, iar dacă nu vă place cablul LAN, acest televizor are și conectivitate WiFi. Pentru cei interesați de caracteristici speciale, nu are Miracast, WiDi sau alte tehnologii wireless care permit vizionarea conținutului de pe tabletă/telefon/laptop pe ecranul televizorului.

Horizon 24HL7110H nu are un sistem de operare pentru partea Smart, motiv pentru care interfața nu e foarte avansată și nici nu putea avea pentru că e nevoie și de un hardware performant (procesor cu 4 nuclee).

Te-ar mai putea interesa