Horizon 24HL7103H, televizor verde mic cu imagine HD

Televizorul HD de mai jos are un design deosebit datorită culorii – verde, iar numele său este Horizon 24HL7103H. Sunt puțini producători care oferă televizoare de dimensiuni reduse și pe culori rare – verde, roz etc. Majoritatea televizoarelor de pe piață sunt pe negru, dar poate că cineva își dorește un TV care s-ar asorta mai bine cu mobilierul sau culoarea camerei. Indiferent de culoare, performanțele sunt aceleași ca la restul modelelor din aceeași serie.

Chiar și prețul e destul de mic pentru ce oferă și de aceea nu are concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mai precis, oferă un sistem audio de 5W cu tehnologii care îmbunătățesc sonorizarea. Claritatea e mai importantă decât puterea, oricum, nu cred că-l veți pune într-o cameră mare și veți da volumul aproape la maxim. Televizoarele mai mari oferă un sistem audio de 2-4 ori mai puternic dar nu cred că vreți să depășiți bugetul și culoarea e și ea importantă.

Caracteristicile de imagine sunt decente pentru o diagonală de 61 cm și nu vă puteți dori mai mult. Cu un buget puțin mai generos, unii producători oferă televizoare mai bune care pot fi folosite ca monitoare, adică imaginea e FullHD. Chiar și acest brand oferă televizor 1080p, doar că sunt de dimensiuni mai generoase și poate că nu vă doriți acest lucru. Noua generație e mai reușită decât cea precedentă și se poate vedea în special la televizoarele Smart care oferă acces la Netflix și alte servicii online.

Păreri pro și contra

Televizorul are un player propriu care nu e vizibil ci doar portul USB 2.0 e disponibil la care se poate conecta un stick de memorie USB sau un hard disc, depinde de preferințe, iar voi puteți rula fișiere media de pe el. Ceva mai simplu e să conectați laptopul la acestul prin intermediul cablului HDMI.

Horizon 24HL7103H e un aparat de dimensiuni reduse care nu va ocupă mult spațiu pe birou sau comodă, iar pentru cei care nu au mult mobilier și nici nu doresc, pot monta pe perete acest TV cu un suport special care costă puțin.

Te-ar mai putea interesa