Heinner HWM-V8214A++, mașină de spălat ieftină cu performanțe ridicate

Mașinile de spălat mai ieftine nu oferă performanțe prea mari, dar pot fi și excepții dacă discutăm de alți producători de electrocasnice. Heinner HWM-V8214A++ are un raport performanțe/preț foarte bun, chiar și posesorii au aceeași părere despre ea. beneficiază chiar și de sistemul Eco Logic care adaptează programele în funcție de încărcătură, iar recomandarea mea e să respectați cantitățile pentru fiecare programe. Unele suportă o cantitate mai mare, altele mai puțin pentru că tratamentul nu poate fi același pentru țesături diferite.

Mașina are un design simplu și panoul cu parametrii selectați e destul de vizibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat are o clasă energetică A++ care e foarte bună pentru o capacitate de 8 kg și o capacitate de stoarcere de 1400 RPM. Aceste caracteristici pot varia în funcție de programul de spălare ales. Nu poate fi un model compact și nici nu are sens să alegeți unul cu adâncime prea mică, pentru că nu sunt chiar atât de fiabile.

E perfectă pentru o familie nu foarte mare – 3-4 persoane, însă e foarte important și cât de des aveți de când să spălați. Nu aș putea spune că-i lipsește ceva și oferă ceva mai mult decât alte modele în același preț.

Păreri pro și contra

Noile mașinile au numeroase programe de spălare (15) și chiar și funcții interesante: amânare program cu ajutorul timerului (între 3 și 12 ore), blocare interfață (ca să nu apese accidental copiii pe meniu), semnalizare acustică terminare program, sistem electronic de control al balansului. Timerul e vizibil de la distanță pentru că are un afișaj LED și toate aparatele îl au, însă pot fi și ecran LCD sau de o altă culoare. Se poate alege pe panoul său să îndepărtați spuma, să clătească suplimentar sau să pregătească rufele pentru a fi călcate ulterior.

Dacă nu vă puteți decide care program să alegeți, optați pentru spălare zilnică care o durată de 60 minute. Heinner HWM-V8214A++ are caracteristici bune pentru un așa buget și de aceea o și vreți. Eficiența energetică e un al capitol la care excelează, astfel are o clasă de eficiență A++.

Te-ar mai putea interesa