Heinner HWM-V7012D++, maşină clasa A++

Maşina de spălat Heinner HWM-V7012D++ e una a zilelor noastre în sensul că va economisi foarte mult curent electric. Asta de oarece are clasa A++ de eficienţă energetică.
Un astfel de aparat se adresează celora interesaţi de o maşină care să spele pentru 3-4 persoane deoarece capacitatea de încărcare e de 7kg.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se evidenţiază prin simplicitate şi eficienţă energetică. Nu ştiu dacă se poate vedea din imaginea alăturată, dar are un panou de comandă simplu format din butonul rotativ şi ecranul sub care sunt butoane pentru diverse funcţii (programare întârziere, start/pauză, călcare uşoară etc)

Pro şi contra

Maşina Heinner HWM-V7012D++ are 15 programe şi program rpid de 15 minute. De asemenea are program scurt de 60 minute pentru îmbrăcăminte din bumbac spălată la 60 grade.
Un alt program util e cel Allergy Safe care se adresează spălării hainelor bebeluşilor.
Ceva deosebit pentru un aparat sub 1000 lei e că vine cu sistem Eco Logic (Fuzzy Logic), adică detectează cantitatea şi în funcţie de aceasta optimizează resursele (detergent, apă şi durata spălării).
Nu e un aparat gălăgios deoarece la spălare are 58 decibeli.
Dimensiunile sale sunt normale, aparatul nefiind unul compact (slim). Discutăm despre dimensiuni de 53x60x85 axlxî cm.
Fiabilitatea aparatelor Heinner e una bun, iar pentru a demonstra acest lucru se oferă o garanţie standard de 3 ani. Aceasta poate fi extinsă la mai mult. Despre brandul Heinner trebuie menţionat că e unul românesc, care dacă numele vă sugerează că e german sau ceva de genul.

Un neajuns ar fi că nu are uscător incorporat aşa încât să avem un aparat 2 în 1, dar trebuie ţinut cont şi de preţ care e unul foarte mic pentru ce se oferă.

Te-ar mai putea interesa