Heinner HWM-M1016INVA3+, model clasa A+++ cu motor inverter

Maşina de spălat Heinner HWM-M1016INVA3+ e un premium disponibilă de la un brand românesc şi se adresează persoanelor care vor să spele o cantitate mare de rufe (graţie capacităţii de 10kg).
Brand e prezent pe piaţă de vreo 3-4 ani şi se remarcă prin produse care au o fiabilitate foarte bună.

Acest aparat are un preţ bun Vezi prețul special de azi », şi pe aceşti bani primim un aparat care e foarte economic (clasa de eficienţă energetică e A+++).
Probabil că din imaginea de alături se poate vedea că e vorba despre un aparat cu display touch care permite o comandare precisă şi rapidă.

Heinner HWM M1016INVA3

Păreri pro şi contra

Aparatul Heinner HWM-M1016INVA3+ e unul adresat familiilor mari formate din 5-7 persoane. De asemena ar fi mai mult decât suficient pentru spălătoria unei pensiuni sau ceva de genul.
Dimensiunile sunt unele normale chiar dacă aparatul are o cuvă mai mare. De aceea vorbim despre dimensiuni de 56x59x85 (AxLxÎ în cm).
Printre programele aparatului se numără programul rapid de 15 minute. Alte programe importante dintre cele 16 ar fi Scrut 45 minute, Bumbac Eco şi Spălare manuală.
Motorul din dotarea aparatului acesta e unul bun de tip inverter. Pe lângă fiabilitatea ridicată alte avantaje ale acestui motor ar fi silenţiozitatea şi vibraţiile reduse.
Maşinile Samsung vin cu caracteristica AddWash, iar modelul de faţă vine cu Reload, adică cu o caracteristică despre care putem spune că permite adăugarea de haine în timpul spălării.

Un astfel de aparat se adresează celora interesaţi în a spăla eficient o cantitate de până la 10kg. Eficienţa e dată de programele cu care este dotat aparatul precum şi de motorul Inverter. În felul acesta o să vă recuperaţi în timp scurt banii daţi pe aparat.
E dotat cu funcţie de memorare a programelor numită My Cycle, aceasta e ceva unic şi util în cazul în care doriţi să persoanalizaţi spălarea. Utilitatea acestei funcţii e vagă, dar vă daţi seama că preferinţele clienţilor în materie de a spăla diferă deoarece hainele pot fi mai mult sau mai puţin delicate.

Te-ar mai putea interesa