Heinner HWM-6120, mașină de spălat ieftină și performantă

Heinner HWM-6120 e una dintre acele mașini de spălat rufe accesibile cu capacitate de 6kg, centrifugare de 1200 RPM și clasa energetică A+. Toate acestea la un preț foarte atractiv și nu trebuie uitat că e vorba de un producător destul de bun (cu experiență în domeniul electrocasnicelor). Dacă nu aveți un buget pare sau un producător favorit, atunci vă recomand acest model. Iar ca și alternative, ar putea fi alte modele oferite de Heinner. Vă pot recomanda și un uscător având în vedere cât de performantă e la capitolul centrifugare. Cu un uscător vă puteți lua un gând de la rufe și vă poate fi de folos chiar dacă e cam scump (comparativ cu o mașină de spălat). Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e reușit și nu pot spune că e identic cu cel al unei alte mașini de spălat. Se observă prezența controlului electronic, adică mă refer la acel ecran LCD generos care afișează setările făcute dar și alte informații utile.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate maximă de încărcare de 6 kg iar când introduceți mai puține rufe, puteți ajusta programul pentru un consum mai redus de resurse. Clasa A+ e corespunzătoare având în vedere consumul de energie, iar acesta poate să difere în funcție de centrifugarea aleasă. Deci dacă alegeți 1200 RPM, consumul e cel menționat în manualul său. Are programele de spălare standard dar și câteva în plus față de alte mașini. Pe partea de funcții și siguranță are: control electronic avansat și protecție împotriva inundațiilor.

Deasemenea, nivelul de zgomot diferă și el în funcție de centrifugarea aleasă, însă în timpul spălării zgomotul e mai redus (ca și la alte mașini). E bine să nu depășiți capacitate de încărcare deoarece o veți suprasolicita iar consumul de energie o să crească.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: raportul eficiență/preț, capacitatea mare de încărcare, stoarce destul de bine rufele, control electronic și numărul mare de programe.

Minusuri: nu prea are.

Concluzie

Acest electrocasnic numit Heinner HWM-6120 e o alegere foarte bună deoarece nu prea are concurență. Având în vedere că a apărut recent, eficiența sa nu poate fi pusă la îndoială.Pe partea de performanță rămâne de văzut dacă există un model mai bun decât acesta, dar eu nu am găsit altul mai bun.

Te-ar mai putea interesa