Heinner HWM-6010VA++, mașină de spălat haine cu Eco Logic

Mașina de spălat haine Heinner HWM-6010VA++ vine însoțită de o mulțime de programe utile și funcții automate care nu trebuiesc neglijate, iar una dintre acestea e Eco Logic – ajustare program în funcție de încărcătură (eficiență mai bună). Alte branduri oferă tehnologii similare dar cu alte denumiri, însă nu și pe variante mai accesibile. Dacă nu vi se pare prea performantă, acest brand oferă variante puțin mai mari.

Din poza de jos se vede că are un panou de control cu ecran LED care vă ajută să supravegheați mai bine programul de spălare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile cu încărcare frontală sunt mai bune decât cele cu încărcare superioară deoarece suportă o încărcătură mai mare, are mai multe programe și dotări. Modelul de sus poate fi pus sub blat în bucătărie dacă nu prea aveți loc pentru ea deoarece baia e mică.

Chiar dacă nu are afișaj LCD, e destul de vizibil chiar și cel LED. Astfel puteți vedea timpul rămas și anumite presetări alese. Într-un program standard, acest aparat are un consum de numa 0.95 kWh, adică are o clasă de eficiență energetică bună – A++. Dintre toate acele programe, eu voie enumera doar câteva mai speciale: mix, spălare manuală, sport, rapid, bumbac etc. Bineînțeles, acestea nu sunt toate, adică sunt 15 program de spălare care sunt prezente și în manualul de instrucțiuni. Funcțiile oferite de panoul de control sunt: oprire + adăugare (un fel de Add-Wash dar fără acea ușă specială), sistem siguranță împotriva copiilor și programare întârziată.

Păreri pro și contra

Nu ocupă chiar așa de mult spațiul deoarece are o adâncime de 49,7 cm, iar pentru a fi un model îngust adâncimea trebuie să fie sub 45 cm. Chiar dacă nu vă puteți aștepta la un aparat prea dotat în acest buget, acesta are 15 programe care sunt foarte utile atunci când vreți să sortați rufele pentru a obține rezultate dorite. Consumul de resurse e redus la acest aparat deoarece se folosește de sistemul Eco Logic.

Modelul Heinner HWM-6010VA++ nu e foarte popular pentru că a fost lansat recent de aceea nu veți găsi prezentări foarte multe.

Te-ar mai putea interesa