Heinner HWM-6010, mașină de spălat

Mașina de spălat rufe Heinner HWM-6010 e un model destinat acelora care vor un electrocasnic ieftin, dar eficient în același timp. Electrocasnicul are o capacitate de 6 kilograme și 1000 rotații, deci nu stă deloc rău la capitolul specificații. Nici legat de consumul de curent nu trebuie să vă faceți vreo problemă deoarece nu e deloc mare, având clasa A+ de eficiență energetică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, dacă aveți unele curiozități legate de brand atunci trebuie știut că e vorba despre un brand românesc. Dacă vă e frică să cumpărați aparatul atunci Heinner plusează cu o garanție de 3 ani așa încât dvs să nu aveți vreo problemă cu aparatul în acest timp.
Din imaginea de alături poate fi văzut și cum arată, mai exact că are un panou de comandă simplu.

Aparatul
Aparatul

Încărcarea aparatului se realizează frontal, iar volumul cuvei e unul mare așa încât să poată fi încărcate undeva la 6 kilograme de haine. pe lângă cele 8 programe are și unul rapid de 15 minute așa încât să puteți spăla haine puțin murdare într-un timp scurt și cu resurse puține.
La așa un preț nu ne putem aștepta la ceva de genul Fuzzy Logic (adică detectare automată a cantității), dar o să vedeți că nu consumă prea multă apă ori curent.

Lucrurile care le vei aprecia sunt costul de achiziție mic, garanția de 36 de luni, programul rapid de 15 minute, aspectul clasic, ușurința în utilizare și diferitele programe.
Nu era rău dacă venea cu acel Fuzzy Logic de care vorbeam anterior, însă programul rapid este oarecum un înlocuitor. Pe partea de zgomot nu e cel mai silențios electrocasnic, dar nici nu e foarte gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 62 decibeli la spălare.

Deci, dacă bugetul tău e destul de mic, dar vrei o mașină pe care să te poți baza atunci modelul acesta e unul pe care eu îl recomand. Produsele acestea comercializate sub brand românesc sunt din ce în ce mai bune, iar eu nu am nicio reținere în a cumpăra un smartphone ori un electrocasnic „românesc”.

Te-ar mai putea interesa