Heinner HWM-5080, mașină spălat ieftină

Pentru cei care nu vor să investească prea mult într-o mașină de spălat rufe cred că acest model Heinner HWM-5080 ar fi unul mai mult decât bun. Vine cu o capacitate de încărcare de 5 kilograme, iar pe partea de centrifugare a de 800 de rotații. Pe partea de consum de resurse nu trebuie să vă faceți prea multe griji întrucât are clasa A+ de eficiență energetică.

Costul de achiziție nu e deloc mare întrucât aparatul e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat de la un brand românesc. Pentru ca dvs să aveți încredere în acest brand vă spun că aparatul are o garanție de 3 ani, pe când alte aparate similare au doar 2 ani.
Din imaginea de alături puteți vedea mai multe detalii vizuale legate de aparat. Mai exact se poate vedea că e un aparat care e simplu ca design și care are un panou de comandă realizat din puține butoane.

Expusă
Să se vadă seria
Panoul de comandă

Pre multe nu sunt de spus, la capitolul caracteristici, doar că are un volum normal de încărcare, program rapid de 15 minute (pe lângă celelalte 8 programe) și diferite sisteme de siguranță.
Dacă vă interesează dimensiunile sale atunci ar trebui spus că nu sunt deloc mari, fiind normale (85x59x47).

O să apreciezi la modelul acesta că nu costă prea mult, garanția de 36 de luni și că e foarte ușor de folosit.
Lucruri nu prea bune sunt lipsa unei capacități mai mari și că nu are ceva de genul Fuzzy Logic. Acest ultim aspect e oarecum înlocuit de prezența programului rapid care contribuie în o oarecare măsură la realizarea unui consum mai mic.

Concluzia mea legată de aparatul acesta e că își merită banii, fiind ideal pentru cineva care nu vrea să investească prea mult într-un electrocasnic care să spele haine. Normal că există și modele mai bune, dar niciunul care să coste puțin precum acesta. Iar, brandul (cu riscul de a mă repeta) e unul foarte bun deoarece face și alte electrocasnice de ani buni de zile.

Te-ar mai putea interesa