Heinner HSWM-127BK, mașină de spălat semi-automată

Mașinile de spălat semi-automate sunt multe accesibile decât cele automate și pot avea capacitate de încărcare impresionantă. Heinner HSWM-127BK poate spăla cel mult 12 kg, iar la centrifugare capacitatea e ceva mai mică dar așa e la toate – 7 kg. Nu sunt foarte multe programe de spălare sau funcții, dar cred că sunt de ajuns pentru haine puține murdare. E adevărat că necesită ceva mai multă atenție decât un program automat și se vede după butoanele sale, dar nu trebuie să stați tot timpul lângă ea.

Din poza de jos se vede că are o parte superioară de culoare neagră care evidențiază ceva mai bine butoanele sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poza de sus se vede că e ceva mai lat decât altele, însă nu va deranja pentru că puteți pune o mulțime de rufe în ea. Imediat după spălare rufele trebuie mutate în compartimentul din dreapta pentru a fi stoarse și trebuie aleasă durata. Oricum, în manual vă este explicat ceva mai bine și nu cred că pare să fie prea complicat.

Panoul de control e unul complet mecanic oferă următoarele: buton selectare program de spălare, buton selectare timp de spălare, buton evacuare și buton selectare timp de stoarcere. Nu poate fi amplasată chiar oriunde deoarece are o lățime mare de 98,5 cm, dar adâncimea rămâne neschimbată pentru a nu deranja (în caz că acea cameră e îngustă).

Păreri pro și contra

Vine echipat cu toate funcțiile necesare și chiar cu un filtru pentru scame care trebuie curățat din când în când (depinde de rufele introduse). Încărcarea e destul de ușoară pentru că se face prin partea superioară/verticală ca la mașinile spălat automate. Trebuie apreciat că poate spăla mult și un model automat cu o așa capacitate poate dublu sau triplu.

Cu fiecare generație, eficiența energetică crește dar și capacitatea de spălare e ceva mai generoasă. Heinner HSWM-127BK e doar o recomandare pentru că acest brand oferă și alte alternative atractive. Se adresează oricui nu-și permite sau nu-și dorește ceva foarte complicat, însă la anumite capitole nu se compară cu un model automat.

Te-ar mai putea interesa