Heinner HPAC-12WH, AC portabil cu kit de instalare inclus

Heinner HPAC-12WH e un aparat de aer condiționat cu capacitate de 11600 Btu care se adresează persoanelor interesate de ceva portabil. Poate fi plasat în orice încăpere, fiind recomandat pentru încăperi de 16-18 mp.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar are un consum energetic mic, dar are cam aceleași facilități precum un AC normal. Din poza de alături puteți vedea că acest aparat e unul cu un design minimalist și că are niște dimensiuni reduse.


Pro

Modelul Heinner HPAC-12WH e unul al anului acesta (2018) dotat cu funcții precum Auto Restart, Dezumidificare, Sleep și încălzie prin pompă de căldură.
Funcția Auto Restart e una care presupune că aparatul repornește atunci când se întrerupe curentul. Și mai mult de atât aparatul repornește cu setările anterioare.
Consumul energetic e unul redus deoarece la răcire are clasa A+, iar la încălzire are A.
Funcția Sleep e una pentru atunci când dvs. dormiți deoarece aparatul reduce intensitatea funcționării sporind confortul și economia de energie.
Dacă vă deranjează umiditatea atunci trebuie știut că acest AC are funcție de dezumidificare care menține umiditatea optimă.

Contra

Putea avea o eficiență energetică la răcire ceva mai bună, adică A++ sau ceva de genul. După cum am scris mai sus, la răcire are clasa A+ de eficiență energetică datorită unui consum energetic de 1300W.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un aparat care să vă facă o climă plăcută în orice cameră deoarece e portabil atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu trebuie neaparat să fie instalat de un profesionist, având kitul de instalare inclus.
Fiabilitatea acestui aparat e una foarte bună întrucât Heinner e prezent pe piață de ceva timp și oferă o garanție de 3 ani în mod standard. Evident, că aceasta poate fi mărită la 4-5 ani. Despre acest brand trebuie știut că e unul românesc care comercializează aparate AC precum și electrocasnice de diferite tipuri.
Dacă sunteți interesați de alternative atunci găsiți aici unele.

Te-ar mai putea interesa