Heinner Genuine 2518, aspirator cu sac

Dacă te interesează un aspirator ieftin atunci ar trebui să alegi brandul Heinner. Un model de la acest producător brand e Heinner Genuine 2518 – un aspirator de culoare aurie cu un preț mic. Atuurile sale, pe lângă prețul mic, ar fi disponibilitatea unui tub telescopic și a filtrului Hepa.

Modelul acesta e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aspirator clasic dotat cu tehnologie de vârf. Mă gândesc că sunteți cam retrași în a achiziționa acest produs deoarece e așa de ieftin și poate că vreți câteva informații legate de Heinner. Despre acest brand nu o să găsiți nimic pe Wikipedia sau în alte părți deoarece e un brand românesc distribuit de NOD. Produsele sunt fabricate în Asia, dar sunt atent testate de un laborator pentru a vedea dacă corespund cerințelor de calitate.

E auriu
E auriu

Puteți vedea din imaginea de mai sus că e vorba despre un model de culoare aurie. Are și rotițe, lucru care facilitează transportul său și o aspirare mai ușoară. La interior dispune de o capacitate de colectare de 4,8 litri și de o putere de aspirare de 320W, două lucruri care fac ca aspirarea să deruleze fără întreruperi. Și cablul e unul de 5 metri, iar acest lucru înseamnă că aparatul are o suprafață mare de aspirare și că nu trebuie să schimbați prizele.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest aparat sunt tubul telescopic metalic (dacă îl scăpați nu o să se spargă precum cele din plastic), nivelul de zgomot destul de mic (76 decibeli) și prețul foarte accesibil. Nu trebuie să vă faceți griji că e un model vândut sub brand românesc deoarece are o garanție standard de 3 ani.

Ca o concluzie pot spune despre acest model că e unul bun pe care eu l-aș cumpăra dacă nu aș avea deja un aspirator.
Dacă vă interesează saci pentru acest model atunci aici aveți la dispoziție o gamă largă de unde puteți alege.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Heinner Genuine 2518, aspirator cu sac”

  1. Eu am acest model de vreo 2 ani, iar acum ma gandesc sa comand unul pentru parinti deoarece ei au un aspirator antic care nu mai face fata.

Comentariile sunt închise.