Heinner Genuine 2518, aspirator cu sac

Dacă te interesează un aspirator ieftin atunci ar trebui să alegi brandul Heinner. Un model de la acest producător brand e Heinner Genuine 2518 – un aspirator de culoare aurie cu un preț mic. Atuurile sale, pe lângă prețul mic, ar fi disponibilitatea unui tub telescopic și a filtrului Hepa.

Modelul acesta e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un aspirator clasic dotat cu tehnologie de vârf. Mă gândesc că sunteți cam retrași în a achiziționa acest produs deoarece e așa de ieftin și poate că vreți câteva informații legate de Heinner. Despre acest brand nu o să găsiți nimic pe Wikipedia sau în alte părți deoarece e un brand românesc distribuit de NOD. Produsele sunt fabricate în Asia, dar sunt atent testate de un laborator pentru a vedea dacă corespund cerințelor de calitate.

E auriu
E auriu

Puteți vedea din imaginea de mai sus că e vorba despre un model de culoare aurie. Are și rotițe, lucru care facilitează transportul său și o aspirare mai ușoară. La interior dispune de o capacitate de colectare de 4,8 litri și de o putere de aspirare de 320W, două lucruri care fac ca aspirarea să deruleze fără întreruperi. Și cablul e unul de 5 metri, iar acest lucru înseamnă că aparatul are o suprafață mare de aspirare și că nu trebuie să schimbați prizele.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest aparat sunt tubul telescopic metalic (dacă îl scăpați nu o să se spargă precum cele din plastic), nivelul de zgomot destul de mic (76 decibeli) și prețul foarte accesibil. Nu trebuie să vă faceți griji că e un model vândut sub brand românesc deoarece are o garanție standard de 3 ani.

Ca o concluzie pot spune despre acest model că e unul bun pe care eu l-aș cumpăra dacă nu aș avea deja un aspirator.
Dacă vă interesează saci pentru acest model atunci aici aveți la dispoziție o gamă largă de unde puteți alege.

Un comentariu la „Heinner Genuine 2518, aspirator cu sac”

  1. Eu am acest model de vreo 2 ani, iar acum ma gandesc sa comand unul pentru parinti deoarece ei au un aspirator antic care nu mai face fata.

Lasă un comentariu