Hansa ZWM426EH, mașină de spălat vase standard

Mașina de spălat vase standard e diferită față de cea incorporabilă și e mai ușor de instalat pentru că nu are nevoie de un mobilier special și poate fi pusă aproape oriunde. Hansa ZWM426EH e una dintre ele și aceasta are o lățime de 45 cm, deci capacitatea de spălare nu poate fi foarte mare. Dacă restul aparatelor din bucătărie sunt tot pe alb, atunci acest model e cel potrivit pentru că nu ocupă mult spațiu. Poate că nici nu vreți să le sortați prea mult, ci doar vă convine prețul, specificațiile ori fiabilitatea.

Panoul de control e unul electronic are butoane senzitive care sunt însoțite de pictograme pentru a ușura utilizarea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că pentru unii utilizatori capacitatea de 10 seturi nu e foarte mare, însă eu consider că e de ajuns și pentru zilele în care aveți de spălat mai puțin, deoarece are funcția de încărcare la jumătate. Astfel se economisesc resurse și programul se va ajusta singur, iar această opțiune e tot mai prezentă pe noile mașini de spălat. Spre deosebire de cele care se integrează în mobilier, la acesta puteți vedea statusul programului pentru că afișajul electronic e destul de vizibil.

Păreri pro și contra

Clasa de eficiență energetică A++ e tipică pentru aparatele acestui brand și chiar nu aveți nevoie de mai mult. Capacitatea sa e una satisfăcătoare deoarece 10 seturi presupune că puteți pune vase cât pentru două mese. Aveți câteva funcții pe lângă programele de spălare și una dintre ele care o consider importantă e cea de amânare pornire, deci puteți pune vasele murdare seara târziu și dimineața să le aveți curate. Acesta fiind un exemplu, dar voi puteți porni imediat programul dacă aveți timp pentru ele și le lăsați în ea dacă nu aveți unde să le puneți.

Arată bine dacă e pus sub blat și e recomandat să fie lângă chiuvetă pentru a-l conecta la apă și scurgere. Hansa ZWM426EH are un sistem de spălare cu 3 jeturi de apă și uscarea vaselor e satisfăcătoare. Da, vasele pot fi puse la loc după finalizarea programului și nu mai trebuie să le puneți la uscat undeva.