Hansa ZIM636EH, mașină de spălat vase cu opțiune încărcare la jumătate

Mașina de spălat incorporabilă Hansa ZIM636EH e una destul de performantă deoarece suportă cel mult 14 seturi de vase. Aceasta e cea mai mare capacitate de pe piață și e normal să beneficieze de o funcție de încărcare la jumătate cu un consum corespunzător de resurse. Se poate întâmpla de multe ori să nu aveți suficiente vase pentru a umple aparatul. Are și un coș special pentru tacâmuri că doar vreți să spălați totul de pe masă. Acesta e primul de sus și poate că nu se vede prea clar în poza de jos, iar cele de jos sunt pentru vase mai mici sau mai mari.

Fiind un model nou și foarte performant, nu poate fi prea accesibil și e o investiție dacă nu vreți să petreceți prea mul timp prin bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă nu are multe programe, chiar nu e nevoie de mai multe că doar vei spăla vase și tacâmuri. Totuși, pot fi puse și accesoriile unor aparate pentru a vă ușura sau chiar scurta timpul petrecut în bucătărie. Clasa de eficiență energetică e foarte bună pentru că aparatul are un consum de numai 0.81 kWh per ciclu de spălare, dar și consumul de apă e mic – 12 litri.

Sunt aparate care consumă și mai puțină apă dar 1-2 litri diferență nu e foarte mult, până la urmă sunteți interesați de rezultate cât mai bune, de aceea alegerea programului perfect e foarte important.

Păreri pro și contra

Consumul de resurse e reduse și depinde de programul ales sau de funcțiile alese. Panoul de control e simplificat deoarece nu e foarte mult loc pe marginea superioară a ușii. Sunt prezente multe pictograme care vă arată setările alese și nu mai trebuie să luați de fiecare dată manualul său.

Hansa ZIM636EH e un aparat destul de mare deoarece are o lățime de 60 cm și cam toate variante cu 13 sau 14 seturi, indiferent de brand, au aceeași lățime. E bine că se respectă o anumite dimensiuni pentru a nu mai schimba mobilierul. Nu veți găsi multe prezentări cu acest aparat dar cred că v-ați făcut o idee destul de bună despre acesta.

Te-ar mai putea interesa