Hansa OSC6711WH

Hota e un element foarte important într-o bucătărie deoarece ajută la stoparea răspândirii mirosurilor în toată casa. Modelul de hotă Hansa OSC6711WH e unul destul de bun și asta deoarece are două motoare și nici nu produce prea mult zgomot. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu cred că e un preț prea mare pentru o hotă cu filtru din aluminiu. Controlul aparatului e unul mecanic, ca la majoritatea hotelor, și cred că din această cauză o să fie ușor de folosit de oricine.

Poze

Arată ca în imaginea de alături și nu cred că o să aveți vreo problemă în a o incorpora. Va putea fi pusă foarte bine deasupra unei plite incorporabile ori deasupra unui aragaz deoarece are o lungime maximă de 60 centimetri. Culoarea albă e una caracteristică electrocasnicelor și se poate observa că și acest electrocasnic de dimensiuni medii e tot alb.

E albă

Specificaţii tehnice

OSC6711WH e eficientă deoarece are două motoare, iar consumul de curent nu e deloc mare. Puterea de absorbire e una ok fiind de 470 metri cubi pe oră. Nu produce prea mult zgomot deoarece are doar 54 decibeli. Știu că la prima vedere pare un zgomot la fel de mare ca al unei mașini de spălat, însă așa e la hote.

Păreri pro şi contra

Pro: are o putere de absorbție bună; motoarele sunt foarte capabile; zgomotul e unul rezonabil; vine cu 3 trepte de reglare a puterii sau mai bine spus a vitezei de absorbire; nu costă deloc mult; garanția e de 2 ani și poate fi mărită la 3-4 ani contra unei sume mici; raportul dintre preț și fiabilitate e unul bun… caracteristic produselor Hansa.
Contra: era interesant dacă era pe gri.

Concluzie

Dacă vrei un electrocasnic care să te țină atunci ar trebui să alegi Hansa deoarece se poate vedea cu ochiul liber că garanția e de 3 ani și asta spune aproximativ totul despre calitate. Astfel de electrocasnice – hote – sunt populare pentru persoanele care gătesc des. Dacă gătești o dată pe lună atunci nu știu dacă merită investiție, deși spuneam că acest aparat te va ajuta ca mirosurile și aburele să u se răspândească în tot apartamentul ori casa.

2 comentarii la „Hansa OSC6711WH”

  1. Am obsrvat aceasta hota HANSA OSC6711WH, pe mai multe pagini ale magazinelor on-line si caracteristicile difera de la un magazin la altul . In speta, ce ma interesa mai mult si anume puterea maxima de absorbtie difera de la 199 pana la 520 mc/h !!!,iar zgomotul la fel.
    Care este de fapt realitatea ? si cum pot afla datele corecte?

  2. Puterea și nivelul de zgomot diferă în funcție de trepte. Mă tem că doar din manualul de utilizare vă puteți face o părere despre aceste detalii tehnice.

Lasă un comentariu