Hansa Integra BHGI61150, plită incorporabilă cu 2 grătare fontă

Plita Hansa Integra BHGI61150 e una care trebuie incorporată pe blatul din bucătărie și pot spune că arată foarte bine. Se vede destul de bine din poza de prezentare că un finisaj elegant pe inox, 3 arzătoare clasice pe gaz, 1 arzător Wok, panou de control frontal și 2 grătare. Chiar dacă butoanele sunt dispuse diferit, dimensiunile plitei sunt cam aceleași deoarece arzătoarele normale sunt mai depărtate, comparativ cu plitele cu panou de control lateral. Îmi plac și plitele cu sticlă neagră dar depinde și de cuptorul ales, adică cu ce vreți asorta plita.

Sunt disponibile și pachete promo cuptor + plită, dar poate nu sunt cu modelele care vă plac. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Sunt disponibile și plite cu 2 arzătoare dacă considerați că 4 arzătoare sunt prea multe ori plita e prea mare pentru blatul vostru din bucătărie. Bineînțeles, o plită de tip Domino nu oferă arzătoare puternice, cum sunt cele Wok. Arzătorul mare de la această plită are o putere maximă de 2.8 kW deoarece are două inele de ardere. Se vede că acesta arată ceva mai diferit și la anumite plite puterea poate să crească și mai mult.

Arzătoarele sale sunt dotate cu siguranță, aprindere integrată și au grătare din fontă. Deci nu are un singur grătar ci sunt două grătare care pot fi eliminate. Avantajul oferit de plitele acestea e acela că puteți muta foarte ușor vasul de pe un arzător pornit pe unul stins. Plitele cu sticlă termorezistentă au 4 grătare, adică fiecare arzător are propriul grătar. Astfel, finisajul lucios iasă mai bine în evidență dar controlul e tot mecanic.

Păreri pro și contra

Plita de mai sus poate fi folosită de oricine deoarece nu necesită cunoștințe suplimentare, se curăță destul de ușor și e performantă. Probabil că ați observat destul de multe modele cu panoul de control lateral, dar nu sunt avantaje sau dezavantaje oferite de acel design. Până la urmă veți alege în funcție de cum considerați că vă poate ușura utilizarea.

Hansa BHGI61150 face parte din seria Integra care a devenit destul de populară pentru că oferă soluții accesibile și fiabile.

Lasă un comentariu