Hansa BOEI67130020

Cuptoarele incorporabile au devenit foarte populare în ultima perioadă datorită preţurilor tot mai mici, iar cuptorul incorporabil electric Hansa BOEI67130020 e un model care nu costă mult. Asta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi tocmai de aceea e în topul vânzărilor. Ca detalii tehnice, acest BOEI67130020 e foarte asemănător cu BF30N3T011 – un model al Samsung. Îmi place la acest model că vine cu multe dotări şi că are o fiabilitate crescută… asta deoarece are o garanţie normală de 2 ani care poate fi mărită la 4 contra sumei de 119 lei.

Poze

Aparent acesta e din inox, însă inox e doar culoarea nu şi materialul din care e fabricat. Din imagine se poate vedea că are afişaj foarte mare şi clar chair şi pentru cei cu probleme de vedere. Acest „ecran” e unul led şi astfel e garantat faptul că are un consum mic de curent.

O poză oficială

Specificaţii tehnice

Caracteristicile generale ale modelului Hansa BOEI67130020 spun totul despre capabilităţile aparatului. Fiind pe curent cred că ar trebui să spun câte ceva despre acesta. Hansa spune că aparatul e foarte economic şi de aceea l-au integrat în clasa A de eficienţă la consum de curent.
Capacitatea cuptorului e destul de mare fiind de 56 litri, iar în acest cuptor găsim un grill care poate fi folosit pentru prepararea grătarelor atunci când afară e vreme urâtă.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un geam de protecţie aşa încât cuptorul poate fi considerat ca fiind unul rezistent; e unul dintre cele mai ieftine modele; dimensiunile îi sunt normale fiind de 59 pe 56 pe 56 centimetri; este eficient datorită faptului că are ventilator, iar încălzirea se realizează atât superior cât şi inferior; are iluminare interioară, însă majoritatea cuptoarelor au aşa ceva şi asta nu poate fi considerat ca un avantaj.
Contra: nu are rotisor, însă nu cred că l-aţi fi folosit la prepararea uni purcel la rotisor.

Concluzie

Costând puţin sub 10 milioane cred că Hansa BOEI67130020 e pe merit cel mai vândut aparat din categoria sa deoarece înglobează multe funcţii şi programe. De exemplu are 8 funcţii care vă vor ajuta să preparaţi mâncarea după cum vă place, iar faptul că are grill e un mare plus deoarece chiar dacă afara nu puteţi face nimic la grătarul din cărămidă, la acesta electric o să puteţi prepara orice, iar gustul va fi la fel de bun.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Hansa BOEI67130020”

  1. eu l-am luat de 2 saptamini siam facut de 3 oriin el dupa care sa blocat si nu mai merge deloc mia aparut de ecran un lacat si nu mai pot folosii nici o functie.Ce ii de facut?

  2. Citirea manualului, eventual partea cu ecranul. Iar, dacă nu vă descurcați atunci sunați la magazinul de unde l-ați luat pentru a vă îndruma la un service. Poate o fi un defect din fabrică.

  3. am cumparat un astfel de cuptor la cer a cazut geamul din interior.nu stiu cum se poate repara ,s-au o unitate de service pentru ele in buzau s-au ploiesti.multumesc ptr raspuns!

  4. Si cuptorul meu s-a blocat. A aparut pe ecran un lacat. Am apasat pe meniu si tasta dreapta. Si nu se deblocheaza. Caut o o firma sau persoana care se pricepe la marca hansa, in Timisoara.

Comentariile sunt închise.