Beko BBIS13400XMSWE, cuptor cu HomeWhiz WiFi

Un cuptor incorporabil controlabil de la distanță este acest Beko BBIS13400XMSWE, dar aveți și opțiunea doar să-l supravegheați. Având în vedere că oricum are timer, cred că o să apreciați mai mult faptul că aveți posibilitatea să-l setați de pe telefon. Denumirea aplicației mobile este aceeași cu cea a caracteristicii (HomeWhiz), iar controlul este de la distanță destul de mare deoarece vorbim de WiFi și nu de Bluetooth. Aceasta este compatibilă cu Alexa (asistentul inteligent), deci nu o să trebuiască să folosiți foarte multe aplicații dacă aveți aparate prin casă de la diferiți producători. Totuși, Alexa nu va prelua toată funcționalitatea sa ci doar puteți opri/porni aparatele cu ea și să le monitorizați.

Dacă pentru unii dintre voi, vi se pare cam complicat, trebuie să știți că acest cuptor poate fi folosit ca oricare altul, numai că are un panou de control mai avansat, dar nu complet electronic. Spun asta deoarece butoanele rotative nu au dispărut însă au fost integrată destul de bine în interfață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă sunteți siguri că acea caracteristică Smart nu este pentru voi, adică nu o veți folosi, atunci vă puteți orienta spre cuptoare mai simple, poate și cu o interfață ceva mai clasică (cu pictograme în jurul butoanelor). Chiar și așa nu mi se pare un cuptor electric foarte scump deoarece oferă destul de multe „chestii” noi:

  • gătit asistat de abur – preparate mai suculente
  • are eticheta RecycledNet – unele componente sunt realizate din materiale reciclabile.
  • distribuire perfectă a aerului cald cu AeroPerfect
  • autocurățare catalitică și SteamShine Cleaning – pereții absorb și descompun grăsimea fără a se consuma energie suplimentară, iar ulterior puteți umezii reziduurile cu ajutorul funcției de curățare hidrolitice (se adaugă apă și se setează tempertura pentru evaporare).
  • gătit 3D și funcție de menținere la cald.

Concluzie

Nu prea am avut ce să-i reproșez dar sunt cuptoare chiar mai echipate decât cel de sus – Beko BBIS13400XMSWE. Mi-a plăcut să văd că are ușă cu închidere amortizată și raft telescopic, însă eu aș pune astfel de dotări pe mai toate cuptoarele. Dacă vi se pare cam scump, atunci poate pentru voi ar fi mai potrivit setul Beko BBSE12130XD.

Te-ar mai putea interesa