Samsung BF30N3T011, cuptor incorporabil

Dintr-o bucătărie modernă nu trebuie să lipsească un cuptor incorporabil cum e cuptorul incorporabil Samsung BF30N3T011. Acesta e unul multifuncțional, consumă puțin curent (da, e pe curent și nu pe gaz cum ar fi un aragaz) fiind clasat în clasa A de eficiență energetică și e prin convecție (transfer de căldură). Nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar în mod normal ar trebui să cumpărați și o plită care e undeva pe la 900 lei. Dacă e să analizăm raportul dintre calitate și preț atunci vedem că e foarte bun deoarece e unul dintre cele mai ieftine cuptoare incorporabile de pe piață și nici nu costă mult, iar clasa A de consum al curentului se va vedea în facturile la curent inferioare. 😉

Poze

Se poate vedea că are două ventilatoare care garantează o pregătire uniformă a felurilor de mâncare și din câte i-am analizat detaliile tehnice (sunt mai jos) cred că ar fi destul de util în bucătăria uni restaurant deoarece mâncarea se va face perfect, modelul de față venind cu două ventilatoare pe când altele au doar unul sau niciunul.

Deschis

Specificaţii tehnice

Referitor la caracteristicile lui BF30N3T011 se poate spune că e un model pe culoare inox și se alimentează de la rețeaua de electricitate, însă nu trebuie să vă temeți deoarece n o să consume exagerat. Are un volum de 65 litri, iar dacă vreți să-l controlați atunci trebuie știut că acest control se realizează electronic, iar parametri pot fi vizualizați pe un ecran cu leduri.
În acest cuptor o să puteți face fără mari probleme chiar și grill ori rotisor fiind dotat cu elemente necesare preparării acestor feluri de mâncăruri. La interior acesta e iluminat și despre încălzire trebuie să știți că e atât inferioară, cât și superioară. Grătarul are o putere de 1,6kW, iar cuptorul are 1,7kW. Greutatea aparatului nu e una exagerată fiind de 42 kilograme, iar dimensiunile sunt și ele reduse încăpând cu succes în locul unde doriți să-l incorporați.

Păreri pro şi contra

Plusurile ar fi accesoriile (tavă de coacere și grătarul combi), puterea, fiabilitatea crescută a produselor Samsung, prețul modic înspre mic, aspectul exterior, posibilitatea extinderii garanției (care ține tot de fiabilitate).
Minus ar fi doar faptul că trebuie achiziționată și o plită, însă la unele magazine dacă iei și plita atunci ai o mică reducere, dar decât nimic și aia e ceva.

Concluzie

Nu e cel mai vândut, însă pot spune despre Samsung BF30N3T011 că nu o să-i regretați achiziția deoarece e făcut de un brand care nu se joacă și face doar produse bune calitativ. Din păcate nu există încă clipuri video făcute cu acest model, dar când vor exista atunci voi pune unul.

Te-ar mai putea interesa