Samsung NV7B41205AK/U2, cuptor electric cu SmartThings Cooking

Cuptorul Samsung NV7B41205AK/U2 face parte din populara serie de aparate electrocasnice BeSpoke de la acest brand. Spre deosebire de generațiile anterioare sau alte serii, aceasta oferă un design minimalist pentru a putea fi incorporat mult mai simplu. E loc de mai bine când vine vorba de design adică puteau renunța complet la butoanele rotative, însă asta ar fi presupus o interfață mult diferită. Chiar și așa vedem o interfață destul de ușor de folosit, iar de exemplu, temperatura este afișată electronic.

Lăsând la o parte felul cum veți interacționa cu el, nu cred că-l veți alege doar pentru cum arată ci și pentru ce oferă, adică dotările sunt mai importante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu ne rezumăm doar la design și funcții, ci trebuie să punem accent și pe cât de bine gătește/coace. De aceea poate v-ar plăcea și o funcție DualCook (două ventilatoare și o tavă specială) cum are modelul Samsung NV7B4245VAS/U2.

Poate că ați observat că unele cuptoare sunt mai voluminoase decât altele, dar dimensiunile sunt aceleași, adică vorbim de o construcție diferită care implică niște costuri suplimentare. Chiar și dacă costă mai mult decât altele, veți vedea că are un consum mai mic, adică are clasă energetică A+. Aceste cuptoare sunt însoțite și de o etichetă energetică iar din ea se poate vedea că funcția de încălzire cu ventilator are un consum mult mai redus decât cea convențională fără acesta (0,71 kWh față de aproape 1 kWh).

Funcția de autocurățare este și ea importantă dacă nu vreți să vă chinuiți să-l mențineți cât de cât curat, iar sistemul catalitic este cele mai popular deoarece nu presupune costuri suplimentare. Mai precis, pereții absorb grăsimea și o descompun fără probleme, voi doar trebuie să mai reveniți cu o lavetă umedă.

Concluzie

Samsung NV7B41205AK/U2 îl recomand deoarece este un model multifuncțional destul de echipat și se vede după modurile de încălzire. Puteți să vedeți cu ușurință care sunt acestea din imaginile de prezentare oferite de producător și ele nu diferă cu mult de la un brand la altul, doar ca număr.

Te-ar mai putea interesa