Hansa BHMI61414030, plită incorporabilă mixtă

Plita incorporabilă Hansa BHMI61414030 e una dintre modele cu cu arzătoare atât electrice cât și pe gaz. Deci îmbină comoditatea cu eficiența, deoarece arzătoarele electrice sunt ușor de folosit și curățat, iar arzătoarele pe gaz oferă un randament ridicat și aici mă refer la cel mare. Are și un arzător mare dublu circular care e unul de tip Wok, care vă poate fi de folos în cazul în care gătiți în stil asiatic. Dar și un arzător mare pe gaz e la fel de bun deoarece are o putere mare de încălzire și deci un timp de fierbere scăzut. Alternative la acesta sunt multe având în vedere prețul, însă acesta mi se pare destul de bună deoarece arzătoarele electrice devin utile chiar și când rămâneți fără gaz. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se poate observa din poza de jos că suprafața ei e acoperită cu o sticlă lucioasă de culoarea neagră. Astfel, are un aspect elegant dar și interesant deoarece nu mai e nevoie de un grătar mare.

Așa arată
Așa arată

Are patru arzătoare dar care nu sunt de același fel, fiecare oferă o putere de încălzire diferită iar cele pe gaz sunt însoțite de grătare metalice emailate. Chiar dacă acele butoane sunt poziționate în lateral, sunt la îndemâna oricui. Nu vine cu butoane senzitive, dar și așa utilizare lor e simplă (aprinderea se face prin apăsare și rotire). Dacă avea butoane senzitive, îi trebuia și un sistem de protecție copii (blocare butoane). Alături de acele butoane, observăm și un indicator pentru temperatura reziduală (conformă arzătoarelor vitroceramice).

E dotată și cu siguranță care oprește alimentarea la stingerea flăcării sau atunci când nu mai folosiți cele electrice. Înainte de instalare e bine să verificați cât trebuie să decupați din blat.

Plusuri: suprafață vitroceramică (arată mai bine), arzătoare mixte, ușor de folosit, indicator temperatură reziduală și aprindere integrată pentru arzătoarele pe gaz.

Minusuri: putea fi mai ieftină.

Hansa BHMI61414030 e un model căruia nu prea avem că să-i reproșăm, iar o plită care mi se pare mai reușită ar fi una pe gaz fără arzătoare electrice deoarece e mai ieftină, dar și mai îngustă (dacă optați pentru una cu butoane în partea frontală). Bineînțeles sticla neagră îi de o oarecare eleganță, dar nu trebuie să optați neapărat pentru culoarea neagră deoarece sunt model și pe alb, gri sau bej.

Te-ar mai putea interesa