Hansa BHKW31038, plită Domino cu sticlă albă

Plita incorporabilă numită Hansa BHKW31038 e una dintre puținele modele Domino cu sticlă albă și nu e un material oarecare ci e unul termorezistent. Adică o puteți folosi pentru o perioadă îndelungată și întreținerea ei nu va fi o problemă. Are un arzător mic și unul mare, deci puteți spune adio plite clasice cu 4 arzătoare. Sunt foarte mulți utilizatori care optează pentru plite cu 4 arzătoare dar ei nu realizează că nici nu vor folosi simultan toate zonele. Cu o plită compactă veți câștiga spațiu pentru viitoare aparate electrocasnice mici care vor fi puse pe blat.

E ceva mai accesibilă decât o plită electrică, dar diferențele de preț sunt destul de mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hansa BHKW31038

Are alimentare principală cu gaz dar și electrică pentru sistemul de aprindere integrat. Cu alte cuvinte, un arzător se aprinde ușor (doar rotiți). Arzătoarele sunt dotate cu supape de siguranță care întrerup alimentare la stingere flăcării, deci se pot evita accidentele.

Panoul de control e poziționat frontal și e unul mecanic după cum se poate vedea din poza de sus sau clipul final cu varianta pe negru. Poate fi instalată pe orice blat dar trebuie să luați în calcul că are o lățime destul de mare – 9.8 cm. Înălțimea unui aparat nu are mare importanță cât timp nu există un perete despărțitor care să vă deranjeze (poate că nu veți pune chiar deasupra cuptorului). Oricum, această plită se potrivește alături de un cuptor pe alb sau alb+negru.

Păreri pro și contra

E un aparat care e ceva mai elegant decât modelul clasic și se datorează sticlei termorezistente albe. Ocupă puțin spațiu și e la fel de eficientă ca oricare altă plită de 60 cm, doar că aceasta e de 30 cm și adâncimea sa e de 52 cm.

Hansa BHKW31038 nu e singurul mode la al acestei noi serii, ci există și o variantă pe negru după cum se vede în clipul de mai jos. Totuși, pe alb cred că arată ma bine deoarece finisajul alb evidențiază mai bine arzătoarele. Poate fi pusă pe un blat de aceeași culoare sau ce vă place vouă.

Te-ar mai putea interesa