Hansa BHIW67377, plită incorporabilă albă

Pentru cineva interesat de o plită mai specială recomand acest model Hansa BHIW67377. Asta deoarece vine disponibilă pe alb și e un model pe inducție. În opinia mea nu o să găsești prea multe modele pe alb care să te ajute să-ți amenajezi o bucătărie mai specială. iar, dacă ai întrebări legate de brand atunci ar trebui știut că e vorba despre un brand nemțesc localizat în Polonia, deci produsele sale sunt foarte calitative.
Se adresează în principal celora care vor un aparat cu care să facă o bucătărie precum cele din emisiunile de gătit cu Jamie Oliver & Co.

E disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un aparat de o foarte bună calitate cu taste senzitive și cu multe funcții utile. Mai mult, o să te ajute să plătești mai puțin la curent pentru că e un model prin inducție… care încălzește doar vasul, nu toată plita cum e în cazul celor vitro.

Plita
Plita

Specificațiile care sunt foarte interesante la acest aparat sunt cele 4 zone de gătire, aprinderea electrică (ne scapă de problemele care însoțesc gazul) și poziționarea frontală a butoanelor touch. Pentru o gătire mai eficientă are funcție booster care ajută la o gătire mai eficientă.

Lucrurile pozitive sunt aspectul, prețul nu prea mare și economia de curent pe care o face. Nu trebuie trecut cu vederea nici brandul deoarece știm cu toții că brandurile cunoscute fac electrocasnice mai bune… că de aceea sunt mai cunoscute.
Lucruri negative nu sunt întrucât chiar și costul de achiziție e unul foarte mic. Poate că unele persoane ar spune că le lipsește suportul wok, însă câți au nevoie de așa ceva astfel încât să zicem că e foarte util.

Deci, dacă te interesează o plită care să se incorporeze perfect într-o bucătărie mai deschisă la culoare cred că acest model o să te ajute foarte mult. Un cuptor care s-ar potrivi de minune e Hansa BOEI64010030, asta dacă nu știai ce cuptor să alegi.

Te-ar mai putea interesa