Hansa BHI68614, plită electrică inducție cu zonă extinsă de gătire

O plită electrică modernă e varianta de mai jos numită Hansa BHI68614, deoarece poate fi incorporată, are un design simplu, tehnologie de încălzire prin inducție și o zonă specială de gătit pentru vase speciale – extinsă. Astfel de plite au devenit ceva mai accesibile pentru că cererea e tot mai mare, dar și plitele pe gaz sunt destul de populare. Ideea e că aragazurile nu mai reprezintă o alegere pentru cei care vor o bucătărie elegantă. Un pachet de incorporabile nu sunt cu mult mai scumpe decât un aragaz, însă veți observa o funcționalitate mai ridicată la incorporabile.

Așa arată plita în realitate și ce puteți pune pe ea, dar se pot pune doar vase feromagnetice (plita e tot timpul rece). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O plită electrică nu oferă butoane mecanic, ci un butoane senzitive cu numeroase funcții (depinde de plită). Panoul de control oferă un indicator pentru căldură reziduală dar și anumite pictograme care pot ajuta utilizarea sa. Ca și funcții speciale, plita vine cu următoarele: Stop&Go, timer, blocare interfață (sistem protecție copii) și menținere căldură.

Puterea arzătoarelor diferă în funcție de mărimea lor dar nu depășește 3 kW la zona mare, 2 kW la zona normală și 1.4 kW în zona mică. Suprafața plitei e rezistentă la zgârieturi pentru că discutăm de o sticlă ceramică (mult mai rezistentă decât cea clasică).

Păreri pro și contra

Tot mai mulți utilizatori renunță la plitele pe gaz sau electrice clasice, deoarece modelele cu inducție oferă mai multe avantaje: suprafața plitei e rece tot timpul, curățare imediată după utilizare, randament mai ridicat și consum mai mic pe termen lung (perioada de gătire e redusă). Aceste avantaje sunt strâns legate între ele și cred că ați observat și voi aceasta.

Hansa BHI68614 e un aparat care merită să fie instalat în bucătăria voastră, mai că nici nu iasă în evidență. Plitele electrice au panou de control touch care devine vizibil când veți porni plita. Nu găsesc motive pentru care nu v-aș recomanda-o, iar dacă nu sunteți 100% siguri de ea, am pus următoarea prezentare.

Te-ar mai putea interesa