≡ Meniu

Hansa BHI68313, plită cu inducție la preț foarte bun

Plita incorporabilă Hansa BHI68313 oferă zone de gătit destul de mari, astfel că puterea maximă a plitei poate atinge 7.4 kW. Aceste zone sunt bine evidențiate pentru a vă face o idee ce fel de vas să folosiți. Totuși, poate vă întrebați de ce sunt plite cu inducție mai scumpe decât acesta. Ei bine, alte modele oferă zone extinse cu funcție Bridge, mai multe opțiuni la interfața touch și chiar zone care se adaptează la mărimea vasului pus (zona de gătit fiind mai mare).

Modelul din imaginea de jos are un design elegant și simplu, iar pentru un preț atât de atractiv oferă o tehnologie de încălzire cu inducție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Plita aceasta nu are un consum de energie mai mare decât una convențională, deci poate fi conectată la orice priză. Controlul frontal e unul simplificat și alături de el avem un timer digital care e ideal când gătiți supă. Astfel, setați durata și voi vă întoarceți doar când e gata de servit. Sunt alternative dacă vi se pare cam scumpă și poate alegeți o plită fără timer, de aceea un timer clasic e util în bucătărie.

Păreri pro și contra

O plită atât de elegantă și are un preț corect pentru ce oferă piața, iar tehnologia de încălzire cu inducție e foarte importantă. Acesta mărește semnificativ performanțele plitei deoarece crește randamentul ei și e peste o plită pe gaz la  acest capitol. Mâncarea gătită va fi la fel de gustoasă și va fi încălzită uniform pentru că doar vasul să încălzește, plita rămânând rece.

Hansa BHI68313 e oferită de un producător popular și cu experiență în domeniu. Merită să alegeți cuptorul, dar și hota de la același producător, iar voi puteți alege care model vă convine mai mult. Sticla neagră e tot mai populară și foarte puține modele sunt pe alb ori alte culori. Materialele din care e realizată plita sunt calitative și veți vedea că suprafața ei e destul de rezistentă și ușor de curățat (spre deosebire de cea pe gaz cu suprafață din metal).