Hansa BHI68300, plită incorporabilă cu inducție

Hansa BHI68300 e o plită destul de reușită în acest preț deoarece are inducție. Această tehnologie era prezentă doar pe plitele mai scumpe, iar acuma o regăsim și pe modele ceva mai accesibile. Plitele incorporabile se adresează celor care nu au mult loc în bucătărie (pe lângă mobilier) și doresc să incorporeze cea mai mare parte din aparate. Există și cuptoare incorporabile, dar acelea se incorporează mai greu. Dacă nu vă place cum arată, alți producători oferă plite similare poate chiar și fără inducție. La cele electrice simple, plita se încălzește și randamentul e mai mic. Puteți alege și o hotă incorporabilă sau de tip șemineu, preferabil pe inox sau negru ca să se asorteze.

Nu oricine și-o poate permite de aceea există plite mai ieftine și cu dotări standard. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

În partea de jos, are un panou de control ceva mai diferit decât la altele în special dacă o comparați cu una pe gaz. Mai precis are iluminare LED și butoane cu tehnologie touch. Alimentarea sa e electrică de aceea poate vă preocupă randamentul oferit. Mâncarea gătită pe aceasta are cam același gust ca și cea făcută pe o plită cu gaz datorită inducției. E nevoie de vase speciale și plita nu se încălzește ca la unele, ci rămâne mai tot timpul rece.

Oferă 9 trepte de încălzire și în funcție de dimensiunile vaselor, alegeți arzătorul corespunzător. Are 4 arzătoare: 2 normale, unul mic și unul mare. Dimensiunile evidențiază și puterea arzătoarelor, iar la această plită nu veți găsi zone variabile (dublu circulare, ovale etc).

Ca și funcții are: taste touch, timer, sistem protecție copii, indicator căldură reziduală, detectarea vaselor, detectare automată a dimensiunii vaselor și pauză.

Plusuri: randament superior, are o putere de 7000 W, control touch, design elegant, ușor de folosit și e fiabilă.
Minusuri: nu are.

Hansa BHI68300 e o alegere inteligentă chiar dacă nu aveți un buget mare, deoarece plitele electrice sunt o alegere comodă pentru locuința voastră. Adică nu mai e nevoie de o butelie cu gaz ci doar de o priză. Chiar și la plitele pe gaz e nevoie de o alimentare electrică deoarece au aprindere electrică integrată (la aragazuri e simplă acea aprindere).

Te-ar mai putea interesa