Hansa BHI67303, plita incorporabilă

Plita incorporabila Hansa BHI67303 e un model premium disponibil pe negru și realizat din sticlă neagră. Pe partea de încălzire a vaselor acestea sunt încălzite prin inducție. Asta o să te ajute la o economisire a energiei întrucât e încălzit doar vasul, iar din această cauză nu se pierde energie.

Acest aparat e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat nemțesc deoarece Hansa e un brand nemțesc localizat în Polonia.
Dacă vă interesează aspectul acestui electrocasnic atunci din imaginea de alături se poate vedea cum arată și că are patru zone de gătit.

Aparatul
Aparatul

Modelul e unul alimentat electric cu 4 arzătoare (mai bine spus zone de gătit), iar butoanele sunt unele poziționate frontal care o să ajute la o mai bună mânuire. Aceste butoane sunt unele de tip touch așa încât tu să nu trebuiască să depui vreun efort atunci când vine vorba despre utilizarea lor.
În cazul în care vrei să prepari ceva rapid atunci o să te ajute destul de mult și funcția booster cu care e dotat aparatul acesta.

Printre lucrurile care sunt de apreciat trebuie menționată garanția îndelungată, costul nu prea mare de achiziție și aspectul (unul dintre principalele motive pentru care cumpărați aparatul e pentru cum arată și pentru că poate fi incorporat).
Sunt și aspecte care unora nu le cade bine, mai exact că nu are suport wok, dar asta nu-i o problemă mare.

De final pot spune că acest model e unul perfect pentru cineva interesat de un aparat care să arate bine în bucătărie, dar care și să aibă o utilitate. Chiar dacă e vorba despre un model electric nu trebuie să vă faceți griji legate de consumul de curent deoarece acesta e unul mic.
Poate că vă întrebați cu ce cuptor are merge și de aceea eu vă recomand Hansa BOEI64010030 care e un cuptor electric cu un aspect la fel de deosebit.

Te-ar mai putea interesa