Hansa BHGW63010, plită incorporabilă albă

Plita incorporabilă Hansa BHGW63010 e una dintre numeroasele plite pe gaz care le puteți alege în acest buget, doar că aceasta e pe o culoare mai neobișnuită – alb. Puteți alege un cuptor tot pe alb dacă vreți ca cele două aparate să se asorteze. Dacă vă place designul și vreți un model pe o culoare diferită, atunci puteți lua în calcul variante pe inox și negru. Grilajele au o formă interesantă, adică puteți muta ușor vasele de pe un arzător pe altul și să poziționați fără probleme un ibric pe arzătorul mic.

Modelul de mai jos are un finisaj diferit – alb, și cred că ar arăta foarte bine pe un blat care e pe aceeași culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita prezentată mai sus are 4 arzătoare care sunt poziționate destul de depărtate pentru a putea pune vase de dimensiuni variabile. Arzătoarele normale sunt așezate în partea din spate dar nu cred că le veți folosi pe ambele, de aceea unii utilizatori optează pentru plite Domino (2 arzătoare). Folosim foarte rar toate cele 4 arzătoare, dar plita e un loc foarte bun pentru vasele cu mâncare. Bucătăria e o cameră destul de compactă și poate că nu vă place să aveți foarte mult mobilier în ea, de aceea totul trebuie să fie foarte bine calculat.

Pentru a o instala trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei, care în acest caz sunt de 56 cu 49 cm. Plitele nu trebuiesc instalate neapărat peste cuptor, ci o puteți pune unde pute evacua mai ușor aburul și mirosul (adică depinde și de hotă).

Păreri pro și contra

Indiferent că are butoane în față ori pe lateral, dimensiunile plitei sunt aceleași – 59 cm lățime și 52 cm adâncime. Aș putea spune că poate înlocui cu succes vechea plită dar depinde și de dimensiunile nișei (diferențele pot fi de câțiva centimetrii). Butoanele panoului de control se asortează destul de bine cu restul finisajelor plitei.

Hansa BHGW63010 e un aparat electrocasnic care dorește să impresioneze în acest buget. Ideea e că plitele au devenit tot mai accesibile, dar cele cu inducție rămâne cele mai scumpe modele de pe piață.

Te-ar mai putea interesa