Hansa BHGS61139, plită incorporabilă neagră cu Wok

Majoritatea plitelor incorporabile de pe piață oferă un finisaj pe inox, dar pot fi modele și pe alte culori. Plita Hansa BHGS61139 e una neagră și din poza de jos se vede că are un arzător deosebit – Wok. Cu acel arzător puteți găti în stil asiatic dacă folosiți o tigaie specială, dar și așa, un arzător cu un randament mai mare e bine-venit. O astfel de plită e puțin mai scumpă decât una clasică, însă pot fi și alte tipuri de plite dacă nu sunteți siguri că vreți modelul de jos. Mă refer la cele electrice care au un aspect mai modern, dar la polul opus sunt cele rustice.

Plita arată foarte bine pe negru și grilajele au o formă interesantă (puteți muta vasele fără a le ridica). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O plită pe gaz arată cu mult mai diferit față de una electrică, dar pot fi și plite pe gaz cu finisaj lucios (sticlă termorezistentă). Până la urmă nu vreți să depășiți un anumit buget că doar e nevoie și de un cuptor incorporabil.

Arzătoarele sunt destul de bine poziționate pentru a putea pune și vase de dimensiuni generoase. Aprinderea electrică și siguranța de la arzătoare sunt dotări standard, adică le veți găsi la toate plitele.

Păreri pro și contra

Hansa BHGS61139 poate fi pusă în locul vechiului model, deoarece e la fel de mare ca altele dar nu cred că ați mai avut un astfel e aparat. Chiar nu are sens să optați pentru un aragaz deoarece nu e la fel de funcțional sau elegant. Panoul de control e simplu, veți ajunge ușor la el și nu e nevoie să consultați nici un manual. Pentru a aprinde un arzător, apăsați și rotiți butonul corespunzător, adică nu mai trebuie să folosiți chibrituri sau o brichetă.

Acest brand oferă destul de multe soluții fiabile și competitive, sunt și variante cu 2 arzătoare dacă țineți să aveți un blat mai spațios dar nu sunt foarte multe astfel de plite. Alături de aceasta aș opta doar pentru un cuptor negru și unul multifuncțional ar fi perfect.

Te-ar mai putea interesa