Hansa BHGI65010, plită incorporabilă la preț bun

Plitele incorporabile împreună cu acele cuptoare incorporabile reprezintă o soluție foarte bună pentru cei care nu vor un aragaz. Hansa BHGI65010 arată foarte bine pentru că are un finisaj pe inox și se potrivește perfect într-o bucătărie modernă. Cuptorul nu trebuie să fie de la același brand dacă vreți anumite dotări, un anumit design sau poate vă limitați la un buget. Aceste aparate pot fi instalate doar pe un mobilier special, iar pentru plită aveți nevoie de un blat cât mai gros.

Panoul de control e așezat în partea din față, de unde îl puteți accesa cu ușurință, iar această caracteristică nu afectează dimensiunile plitei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentarea cu gaz a rămas la fel de populară datorită costului redus, însă depinde și de posibilități. Plita electrică o conectați direct la priză și ultimele modele sunt destul de eficiente, astfel că nu au un consum chiar așa de mare.

Atunci când ne limităm la un buget, acele seturi de incorporabile pot să vă ajute să economisiți puțin. Mă refer la pachetele promo de tip plită+cuptor care nu sunt foarte mult, dar le puteți studia. Pentru cuptor aveți nevoie de un corp standard ori poate vreți să-l puneți la nivelul blatului pentru a nu vă mai apleca.

Păreri pro și contra

Prețul o recomandă și nu sunt multe modele ca aceasta, iar dacă vă doriți grilaje din fontă atunci trebuie să fiți dispuși să cheltuiți mai mult. Acele tipuri de grilaje sunt ceva mai groase și scumpe, dar sunt ca la fel de bune, depinde ce preferați mai mult. Arzătoarele se aprind ușor și au o putere destul de mare, pentru ca voi să puteți găti rapid preparatul preferat. Costă puțin și e destul de fiabilă, iar dacă nu vă place culoare, ci vreți una care să arate ca una electrică, atunci alegeți una cu sticlă neagră.

Hansa BHGI65010 are aprindere electrică în butoane astfel că nu mai e necesară bricheta, e suficient să apăsați și să rotiți butoanele. E mult mai comod, însă sunt și aragazuri care vin cu această caracteristică care e prezentă de foarte mult timp pe plitele incorporabile.

Te-ar mai putea interesa