Hansa BHGI63111035, plita incorporabilă cu Wok

Hansa BHGI63111035 e o plită incorporabilă alimentată pe gaz care vine cu aprindere electrică, chiar dacă are doar patru butoane. Are 60 centimetri așa încât o hotă să fie perfect amplasată deasupra, iar ca o facilitate deosebită e arzătorul Wok pentru mâncăruri asiatice sau pentru cei care prepară diferite mâncăruri în vase cu fund rotund.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat de o foarte bună calitate realizat de nemți. Da, brandul Hansa e unul nemțesc, chiar dacă fabricile sunt situate în Polonia.
Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată acest model, adică foarte bine. Datorită culorii inox o să se integreze excelent în bucătăria dvs.

Plita
Plita

Pe partea de caracteristici acest model are 4 arzătoare (din care unul e Wok) alimentate pe gaz și aprinse în mod electric. De la distanță văzând că are doar patru butoane poate ați crezut că nu are aprindere electrică, însă nu-i așa.
În opinia mea e foarte bine că butoanele sunt poziționate frontal pentru că dacă sunteți o persoană cu mâini scurte atunci nu o să aveți probleme în a utiliza aparatul eficient.
Dacă o să vreți să legați plita la butelie atunci trebuie știut că acest lucru e posibil, dar poate că va fi nevoie să ajustați duzele deoarece din fabrică poate vine setat pentru rețeaua de gaz care are o presiune diferită față de butelie.

Lucrurile care eu le apreciez la acest model sunt prețul nu prea mare, aspectul plăcut, materialele rezistente din care e făcut (plita e din inox, ar grătarele sunt din fontă) și că e realizat de un brand de încredere.
Lucruri negative, contra achiziționării, nu sunt deoarece aparatul are tot ce ai avea nevoie de la el.

Concluzia mea legată de acest electrocasnic incorporabil e că își merită banii deoarece arată bine și e mai performant decât plita oricărui aragaz de pe piață.
Mă gândesc că nu v-ați decis ce cuptor incorporabil să vă luați și de aceea eu vă recomand un model Hansa BOEI64010030 în principal datorită faptului că arată bine, că vine de la un brand european și că este electric.

Te-ar mai putea interesa