Hansa BHGA62039, plită incorporabilă rustică neagră

Plitele incorporabile rustice sau retro se potrivesc doar alături de un cuptor cu același design, iar modelul Hansa BHGA62039 e unul destul de accesibil. Îmi place cum arată pe negru cu bronz, dar am mai văzut o plită destul de similară cu aceasta doar că butoanele au formă puțin diferită. Diferențele sunt destul de mici între plitele pe gaz accesibile, deoarece nu sunt foarte multe tehnologii care pot fi incorporate. Aceasta poate fi folosită ca oricare altă plită, doar că panoul de control prezintă finisaje diferite.

Dacă veți alege un cuptor incorporabil ieftin, atunci pachetul nu va fi prea scump și un aragaz comparativ ca performanțe nu e mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată puteți vedea că e vorba de o plită pe gaz. Plitele electrice au suprafață netedă și panou de control e unul digital (excepții fac modelele ieftine). Cele 4 arzătoare au o putere maximă cuprinsă între 1 și 3 kW, iar puterea poate fi reglată prin rotire. Chiar și aprinderea arzătoarelor e ușoară deoarece butonu trebuie doar apăsat și rotit.

Acest tip de design e destul de rar, majoritatea e reprezentată de plitele cu design modern și cred că știți ce presupune aceasta (finisaj elegant pe inox, sticlă colorată etc).

Păreri pro și contra

E la fel de mare ca oricare altă plită, iar cele cu panou de control frontal au aceleași dimensiuni (dar depinde și de brand). Ideea e că arzătoarele sunt aceleași și voi puteți alege pentru care model vă place mai mult. O plită cu alimentare pe gaz oferă un randament generos, iar mâncarea e mai gustoasă dacă e pregătită pe aceasta. Plitele electrice ieftine nu sunt foarte performante, dar depinde și de cât sunteți dispuși să cheltuiți.

Hansa BHGA62039 e o plită care poate fi folosită doar cu o singură mână datorită sistemului de aprindere integrat. Nu are nevoie de arzător Wok deoarece cele mai mare arzătoare are o putere maximă de 3 kW. Grilajele sunt realizate dintr-un materia lcare oferă un plus de durabilitate – fontă, dar și cele din otel sunt bune.

Te-ar mai putea interesa