Hansa BHCI66306, plită vitroceramică cu touch control

Plita incorporabilă Hansa BHCI66306 e una electrică și vede destul de ușor după designul ei (e netedă). Sunt și plite pe gaz cu sticlă termorezistentă, doar că tot au nevoie de acea alimentare pe gaz. O plită electrică e mult mai ușor de instalat, puteți spune adio alimentării cu gaz sau buteliei. Cu alte cuvinte, ați scăpat de o grijă iar acesta poate fi utilizată cu ușurință deoarece are taste touch. Acest tip de panou de control e caracteristic aparatelor moderne și e foarte ușor de folosit.

Din poza de jos se văd foarte bine arzătoarele deoarece sunt marcate și panoul de control e cât mai aproape de voi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poza de sus se vede că are 2 arzătoare mici care sunt de 1.2 kW, cel normal e de 1.8 kW și cel mare e de 2.3 kW. Puterea totală a plitei e mare în acest caz și chiar e suficient spațiu între zone pentru a vă ușura munca. Spre deosebire de o plită cu inducție, cea de sus se încălzește și are un indicator pentru căldură reziduală. O puteți atinge sau curăța doar după ce se stinge acel indicator.

Acesta e principalul dezavantaj al plitelor electrice vitroceramice, dar poate că nu vă deranjează. Dacă vreți să evitați viitoare accidentări, dar nu cred că vor fi dacă sunteți atenți, puteți opta pentru una cu inducție.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de o plită pe gaz, sunt destul de multe avansate: ușor de curățat, funcții de încălzire suplimentare (fierbere automată, blocare interfață), preț la fel de atractiv, design modern și simplu. Puterea de încălzire e satisfăcătoare iar dacă vă doriți un arzător mare mai puternic, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția spre un alt model. Instalarea acestui model e ca la multe altele doar că dimensiunile nișei nu sunt chiar aceleași. În acest caz aveți nevoie de o secțiune decupată din blat de 56 cu 48 cm.

Hansa BHCI66306 e un model nou de aceea nu veți găsi prea multe poze ori prezentări, dar eu cred că v-ați făcut o idee destul de bună despre acest model.

Te-ar mai putea interesa