Hansa BHC66506, plită incorporabilă cu zone dublu circulare

Plita incorporabilă Hansa BHC66506 arată foarte bine și se vede cel mai bine în realiate, mai că nici nu iasă în evidență datorită finisajelor elegante. Variantele pe gaz oferă un randament mai mare datorită tipului de alimentare, dar și costul de funcționare e diferit. Ținând cont prețurile sunt relativ aceleași, chiar nu mai merită o plită pe gaz pentru care e necesară o alimentare suplimentară. Pentru aceasta e obligatoriu să alegeți un cuptor electric multifuncțional, că și așa nu sunt foarte scumpe.

Din poza de jos se vede această plită electrică și e complet netedă, nu cum e la cele pe gaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru alimentare e necesară o priză cu tensiune constantă, dar mai importantă e pentru cuptor deoarece plita nu consumă așa de mult (nu veți folosi simultan toate arzătoarele). Panoul de control nu e atât de vizibil de la distanță însă pictogramele se văd mult mai bine decât pe cele cu sticlă albă vitroceramică. Culoarea nu joacă un rol important dar o plită albă arată bine doar pe un blat alb.

Doar două zone de gătit sunt extinse și se pot vedea din poza de sus. Acelea au puteri maxime variabile diferite și normal să fie așa pentru că acel consum de energie trebuie să fie mult mai mic. Alegerea temperaturii se face destul de ușor și sunt disponibile 9 trepte. Butoanele sunt senzitive, motiv pentru care pot fi acționate destul de ușor.

Păreri pro și contra

Puterea totală instalată pe aceasta e satisfăcătoare pentru acest buget, dar poate fi mult mai mare în cazul variantelor cu inducție. Oricum, nu cred că aveți un buget așa de mare sau poate nu sunteți dispuși să dați 1200-1500 lei pe una cu randament ceva mai mare, dacă gătiți des la cuptor. Plita aceasta își face destul de bine treaba, iar zonele de gătit extinse sunt bine venite dacă aveți vase de dimensiuni variabile.

Hansa BHC66506 e un aparat care poate fi pus pe orice blat și trebuie să respectați dimensiunile nișei atunci când decupați secțiunea din blat. Instalarea e la fel ca și în cazul plitelor pe gaz, e nevoie de o priză în apropiere pentru că acel cablu de alimentare e destul de scurt.

Te-ar mai putea interesa