Hansa AMM17E70GNH

Un cuptor cu microunde foarte bun e acest cuptor Hansa AMM17E70GNH și trebuie remarcat faptul că e cel mai ieftin cuptor de la Hansa și unul dintre cele mai ieftine cuptoare de pe piață. Nu costă deloc mult și are un preţ bun Vezi prețul special de azi » foarte bun pentru un electrocasnic de mici dimensiuni care are o garanție de 2 ani.

Poze

Se poate vedea că e un aparat alb și că dispune de un display destul de clar. Aspectul e unul destul de unic, iar geamul e unul oval în formă de ou. Panoul de control e unul destul de complex însă nu e deloc greu de folosit deoarece aparatul AMM17E70GNH vine cu manual de utilizare. Legat de display, cred că o să fiți încântați de faptu că e de tip LED și asta înseamnă că are un consum mic de curent.

Așa se prezintă

Specificaţii tehnice

Acest cuptor cu microunde Hansa AMM17E70GNH vine cu o putere de 700W și are un volum de 17 litri. Aceste caracteristici sunt puțin intrate la apă față de cele altor modele, însă și prețul e mai scăzut. E dotat cu grill în cazul în care vreți să preparați ceva rapid când afară e vreme urâtă. Eu aș folosi acest aparat mai mult la încălzire decât la prepararea unui grătar deoarece în opinia mea volumul e cam mic și de aceea cred că ar fi util unei familii mici ori unor studenți.

Păreri pro şi contra

Pro: puterea e una bună de 1000W; vine cu panou de comandă digital, iar ecranul e unul de tip LED; dispune de mai multe nivele de putere și de funcția de dezghețare; are sistem de protecție pentru cei mici – protecție copii; garanția standard e de 24 luni, însă poate fi extinsă la mai mult.
Contra: poate că era util și un rotisor însă e cam mic și nu știu dacă puteați face mare lucru la acest rotisor.

Concluzie

Un electrocasnic de mici dimensiuni e acest model și se recomandă prin prețul mic și fiabilitatea excelentă. Raportul dintre preț și calitate evident că e foarte bun ca la orice electrocasnic de la Hansa și greutatea mică a aparatului îl va face ușor de mutat ori transportat dacă e cazul. Utilizarea aparatului nu e prea complicată deoarece butoanele sunt mari și vine chiar cu un manual cu instrucțiuni de utilizare.

Te-ar mai putea interesa