Haier XIB 6B2D3FB, mașină de spălat vase incorporabilă

Mașinile de spălat vase su devenit aparat destul de utile în ultimii ani datorită funcțiilor și performanțelor oferite. Un model care s-ar putea să vă placă este cel de jos, numit Haier XIB 6B2D3FB. Este oferit de un brand nu foarte popular în România, însă este prezent pe plan global. Se poate vedea că nu oferă un model oarecare după specificațiile sale și chiar după caracteristicile speciale.

După cum bine știți, aparatele cât mai eficiente sunt și cele mai scumpe, însă veți economisi prin facturi mai mici la energie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă nu vă permiteți acest model atunci din start trebuie să vă luați gândul de la o mașină de spălat cu clasă energetică B, ci mai degrabă vă îndreptați atenția spre cele cu clasă D și E. În ultimii ani s-a pus accent pentru economisire, astfel că și producătorii s-au gândit să ofere anumite modele dar care sunt destul de scumpe.

Un consum de 0.66 kWh la o spălare este foarte puțin în comparație cu modelele mai vechi și cu cât veți spăla mai mult cu ea, cu atât veți recupera o bună parte din investiție. Ei bine, nu vi se oferă doar un consum redus, ci și câteva funcții în plus, iar una dintre acestea este cea Smart prin conectivitate WiFi. Trebuie doar să instalați aplicația mobilă și aveți un control diferit asupra aparatului.

O caracteristică interesantă care cred că va fi tot mai prezentă în următorii ani este acel senzor de încărcare, adică nu mai trebuie să setați cât să spele (jumătate de încărcătură sau în funcție de coșul folosit), ci mașina va decide pentru voi pentru a nu compromite rezultatele.

Acest model nu arată cam ca și în imagine, iar aici mă refer la designul exterior. Este vorba doar de o imagine de prezentare, mașina fiind complet incorporabilă și trebuie pusă pe ușă un panou de mobilier cu mâner (trebuie luat în considerare când comandați mobilierul), cum este și în cazul modelului AEG FSE83847P.

Concluzie

Haier XIB 6B2D3FB este un aparat Smart cu funcții și programe deosebite, care consumă puține resurse sau mai bine zis, exact cât trebuie.

Te-ar mai putea interesa