Grundig 40VLE8130BF, TV brand nemțesc

Grundig 40VLE8130BF e un televizor LED de 102 centimetri care se adresează în principal celora care vor o soluție simplă pentru a vedea xfilme și posturi TV la calitate HD. Din titlu vă puteți da seama că e vorba despre un televizor de la un brand nemțesc. Mai exact acest brand a fost cumpărat de turcii de la Beko care dețin și Arctic. Probabil aceasta e și explicația pentru care Beko nu mai face televizoare.
De brandul Grundig cred că toată lumea a auzit, chiar înainte de a auzi de Samsung ori alte chinezării. Acesta e un brand vechi de când lumea și știm cu toții cât de bune sunt televizoarele lor. Unii vor zice că au rămas în urmă, dar nu e așa deoarece ei fac doar televizoare practice.

Acest Grundig are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Foarte interesant e faptul că televizorul e unul Wireless Ready, însă nu știu cât de mult o să vă ajute acest lucru.
Dacă o să analizați poza de alături atunci o să vedeți că arată extrem de bine. Brandul e mult superior Horizon, Akai etc pe partea de design.

Televizorul
Televizorul

Vorbim despre un televizor de centimetri care are o rezoluție de 1920×1080 pixeli. Sunetul e și el unul foarte bun deoarece fiecare boxă are 10W, iar dacă vă interesează timpul de răspuns al ecranului atunci trebuie știut că e vorba despre 6 milisecunde.
Normal că imaginea e foarte clară deoarece unghiurile de vizibilitate sunt caracteristice unui panel IPS, iar imaginea are PPR (Picture Perfection Rate) de 400Hz.

Poate că te întrebi care sunt lucrurile pozitive la acest model, iar în opinia mea acesta sunt existența tunerelor digitale, puterea consumată care e foarte mică și greutatea relativ mică.

Deci, dacă te interesează un televizor care să poată afișa fără probleme filme de pe memorii externe și care să aibă tunere digitale atunci acest model ar fi o soluție.
La început ziceam că e Wireless Ready, iar în pachet e livrat și un dongle wi-fi așa încât să te poți folosi de wireless. Poate că unii întreabă l ace e util wirelessul atâta timp cât nu are soft smart, iar răspunsul ar fi că pentru transferul de fișiere.

Te-ar mai putea interesa