Grundig 40VLE7130BF, TV LED 102cm

Acest televizor LED Grundig 40VLE7130BF e un model accesibil, cu sunet bogat, ecran de 46 inci dar care nu vine cu tehnologie 3D și internet. Chiar dacă e subțire, sunetul e excelent deoarece difuzoarele sunt de 10W fiecare și vin cu tehnologie de sunet SRS TruSurround. Această tehnologie vine în ajutorul celor care nu au un home cinema și se adaptează la dimensiunile camerei. Pentru o experiență mai bună, vă recomand o cameră nu prea mare sau să nu-l puneți prea departe de voi. Design-ul e foarte elegant dar la acest capitol nu se poate compara cu un LG sau Samsung. Însă, prețul cred că e destul de atractiv, deoarece 40VLE7130BF are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Partea de jos

Specificații tehnice

Ecranul de 102 cm e unul cu tehnologie LED și vine cu câteva tehnologii care vor îmbunătății semnificativ calitatea imaginii. Caracteristicile generale ale sale sunt: difuzoarele de 10W fiecare, diagonală de 102 cm, rezoluție Full HD, PMR 400, 100 Hz, reducere zgomot digital și culori profunde. După cum ați observat, am enumerat aceste caracteristici însă majoritatea aparțin de imagine. Tunerul TV e unul de tip DVB-T/C și recepționează posturi atât digitală cât și HD.

Playerul multimedia incorporat vine cu funcție de înregistrare USB, deci aveți nevoie de un mediu de stocare extern cu interfață USB (memorie sau HDD). Pe partea de porturi, Grundig 40VLE7130BF vine cu HDMIuri, un port USB 2.0, ieșire căști, video composite și slot CI+. Puteți să-l folosiți ca monitor pentru consolă, laptop sau desktop. Consumul de energie e ok pentru 40 de inci – 63 W. O parte din caracteristicile sale speciale probabil că le-am și enumera anterior, însă vă voi spune alte ca: DLNA, Digi Link, mod hotel, mod jocuri și înregistrare USB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: imagine foarte clară, sunet foarte bun, recepționează posturi HD, înregistrare USB și vine cu cele mai utile porturi.

Minusuri: puține facilități sau caracteristici speciale (DTS).

Concluzie

Acest Grundig 40VLE7130BF e un televizor bun cu ecran mare care se adresează celor care vor o imagine mare dar nu ar da prea mulți bani. Mulți producători au optat pentru Smart TVuri deoarece sunt la modă, însă sunt ceva mai scumpe decât cele clasice. Chiar dacă nu are internet, tehnologie de conversie 2D-3D sau DTS, poate fi un model funcțional dacă optați pentru un media player cu Android de la Egreat. Am pus un clip

Te-ar mai putea interesa