Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gorenje RF6326W

Acest frigider Gorenje RF6326W e un model de 312 l, eficiență clasa A, are o înălțime de 165,5 cm și finisaj simplu pe alb. Se adresează celor care fac destul de des cumpărături și deci nu ar avea nevoie de un congelator mare. Dacă nu dispuneți de prea mulți bani acesta ar putea fi acel aparat frigorific spațios pe care vi-l doriți. Pe partea de design e destul de simplu și dispune de mânere mici care sunt confortabile. Chiar dacă nu e la fel de mare precum o combină, e la fel de eficient și acest lucru e evident din consumul său energetic lunar. Din păcate nu dispune de No Frost, dar pentru un congelator așa mic, nu cred că ar fi fost chiar așa de folositor. O astfel de tehnologie presupune și câțiva bani deci în plus și deci trebuie să vă gândiți cam ce v-ar fi de folos. RF6326W are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Gorenje RF6326W e un frigider spațios deoarece capacitatea sa e de 312 litri (volum brut). Pe partea de eficiență stă decent (clasa A) care presupune un consum anual de energie de 332 kW și lunar de 27 kW. Din poza de sus puteți observa că nu vine cu dispecer pentru apă sau gheață. Frigiderul propriu-zis vine cu trei rafturi din sticlă, suporturi pe ușă (pentru sticle, ouă, brânzeturi etc.) și compartiment pentru fructe/legume. Spre deosebire de alte congelatoare acesta vine cu sistem de dezghețare automat motiv pentru care nu mai văd rostul tehnologiei No Frost. Capacitatea de congelare e de 3.5 kilograme la 24 de ore și dispune de un singur compartiment. Bineînțeles primiți și o tavă pentru gheață.

Alte caracteristici care nu le-am specificat ar fi posibilitatea de a schimba orientarea ușilor (se deschide standard spre dreapta), are iluminare interioară, funcție super-răcire pentru congelator etc. Acea funcție e foarte folositoare în special dacă depozitați legume în congelator pentru ca ele să nu-și piardă din calități. Autonomia de funcționare fără curent e de 16 ore și mi se pare suficientă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e accesibil, fiabil, voluminos, are congelator cu sistem de dezghețare automat și nu ocupă mult spațiu.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Gorenje RF6326W e un frigider nou și care-l recomand datorită caracteristicilor sale care nu pot fi găsite pe alte modele în același buget sau preț. Iar pe viitor nu vă oprește nimeni să optați pentru o ladă frigorifică în cazul în care congelatorul său nu mai face față.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu