Gorenje RF60308DW, frigider 230l

Un frigider al anului 2012 e acest frigider Gorenje RF60308DW care se recomandă prin prețul mic, consumul mic de curent și prin volumul mare. Vine de la un producător consacrat și în ciuda acestui fapt are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte mic și se știe că Gorenje face doar aparatură electrocasnică de lux. Nu are No Frost, însă frigiderul se dezgheață automat și autonomia fără curent e una impresionantă de 22 de ore.

Poze

Se poate vedea că e de culoare albă și că are un aspect premium ca și restul electrocasnicelor de la acest brand. E bine compartimentat deoarece frigiderul are 3 rafturi și tot atâtea suporturi la ușă, iar congelatorul are doar un compartiment care are o capacitate de congelare de 4,5 ore la 24 de ore. Se poate observa că mânerele sunt mari așa încât să nu-ți fie frică că o să le rupi și sunt poziționate normal în partea din stânga a ușii, ușa deschizându-se înspre dreapta dumneavoastră, respectiv stânga frigiderului.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Gorenje RF 60308 DW e un frigider chiar dacă unii îl consideră combină frigorifică și e împărțit în două părți car sunt congelatorul situat superior și frigiderul localizat inferior. Frigiderul are cel mai mare volum de 230 litri, iar congelatorul are un volum de 65, iar aceste volume sunt de tip net. Într-un an are un consum aproximativ de 284 kW și din această cauză are clasa de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, iar materialul din care sunt confecționate rafturile e sticlă oferindu-i un plus de aspect; vine cu o garanție de 2 ani extensibilă la 4 contra unei sume deloc mari; greutatea e mică fiind de undeva la 70 kilograme și acest lucru se datorează în principal faptului că e un frigider mic cu o înălțime destul de mică.
Contra: ar fi fost interesant dacă avea sistemul No Frost, dar atunci avea și un preț ceva mai mare cu vreo 400 lei. Putea să fie dotat și cu alte facilități însă atunci avea un preț ridicat și nu mai putea fi considerat un frigider ieftin.

Concluzie

Nu e un aparat greu de folosit deoarece vine cu manual de utilizare și nu are vreun panou de comandă sofisticat care să vă dea peste cap. Montarea nu e nici ea prea complicată deoarece având o greutate mică și o înălțime destul de redusă nu o să fie nevoie de mai mult de două persoane pentru a poziționa aparatul frigorific acolo unde vă poftește suflețelul.

Te-ar mai putea interesa