Gorenje Retro G6N50RW

Plita incorporabilă Gorenje Retro G6N50RW e una care necesită alimentare gaz, 4 arzătoare/zone de gătit, aprindere electrică, siguranță și vine pe culoare beige (bej). Faptul că are nevoie de gaz, trebuie să aveți un loc special amenajat unde să puteți pune și o butelie cu gaz. Datorită aprinderii electrice, arzătoarele pot fi aprinse doar cu o singură mână, prin apăsare și răsucire. Nu trebuie să vă faceți griji atunci când se stinge accidental flacăra, deoarece plita e dotată cu siguranță care întrerupe alimentarea cu gaz. Butoanele sunt așezate frontal, pentru a fi mai la îndemână iar prețul său e justificat deoarece e una vitroceramică. Adică e mai elegantă decât una obișnuită iar curățarea ei se va face destul de ușor. Deci e o alternativă mai deschisă la culoare la Retro G6N50RB care e pe negru și prezintă aceleași specificații. Retro G6N50RW are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Cam așa arată plita

Specificații tehnice

Chiar dacă nu e o plită cu alimentare electrică, veți economisi ceva bani deoarece gazul e mai ieftin decât electricitatea. Se poate observa că are patru zone de gătit din care două sunt normale de 1.9 kW, unul e auxiliar de 1 kW și cel din spate dreapta e triplu (Wok de 3.5 kW). Arzătorul de tip Wok e ideal dacă aveți o tigaie potrivită (joasă și lată) pentru prepararea unor mâncăruri mai speciale. Toate cele patru arzătoare pot fi pornite prin aprindere electrică. Deci se poate găti, folosind doar o singură mână. Înainte de instalare verificați dimensiunile plitei și zona ce trebuie decupată din mobilier,  dar să nu uitați și de alimentarea electrică că doar are aprindere electrică.

Grătarul său e unul din fontă și deci nu veți avea probleme cu el. Cam acestea ar fi caracteristicile sale tehnice și pot spune că prețul său e unul destul de bun dar se putea mai bine.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: plită vitroceramică, butoanele sunt poziționate frontal, există o alternativă pe negru în caz că nu se potrvește culoarea bej cu mobilierul din bucătăria dumneavoastră.

Minusuri: nu e chiar accesibil pentru oricine.

Concluzie

Gorenje Retro G6N50RW e o recomandare în acest buget însă culoarea rămâne la alegerea voastră și spun asta pentru că ambele au același preț. Spre deosebire de plitele obișnuite cu gaz, acesta are o suprafață mai lucioasă care âi va da un plus de eleganță (vitroceramică). În general, aceste plite se adresează celor care și-au cumpărat cât de curând o locuință și vor o bucătărie modernă.

Lasă un comentariu