Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Gorenje GV61220

Mașina de spălat vase incorporabilă Gorenje GV61220 e una cu o capacitate de 12 seturi, 5 programe, clasa A și are o lățime de 60 cm. Deci o putem considera ca fiind un model încăpător și performant. Pe partea de eficiență, stă bine deoarece are clasa A care presupune un consum redus de energie. Majoritatea modelelor au o astfel de eficiență energetică însă cea mai importantă partea a unui astfel de parat e funcționalitatea. Vine cu cele mai uzuale funcții chiar dacă nu sunt prea multe și puteți ajusta anumiți parametri în funcție de preferințe sau gradul de murdărie de pe vase. Această mașină de spălat are o lățime prea mare pentru capacitatea sa și aveți nevoie de un spațiu generos pentru instalare. Prețul său mi se pare destul de atractiv dacă e să luăm în considerare reducerea. GV61220 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

După cum am precizat, Gorenje GV61220 are o capacitate de 12 vase și poate fi considerată ca o media. Spun asta pentru că există modele și cu mai multe seturi. Pe partea de eficiență stă foarte bine și are: eficiență energetică A, la spălare A și la uscare B. Consumul de apă e de circa 1.05 kWh iar cel de apă e de 17 litri. E dotat cu control electronic și acest tip se găsește la toate modelele incorporabile. Sunt puține modele care vin cu control mecanic dar cu siguranță nu vin cu o astfel de eficiență deoarece nu sunt noi. Pe partea de funcții/programe vine cu 5 funcții interesante. Prezintă char și sistem împotriva inundațiilor numit AquaSTOP și doi indicatori (pentru sare și clătire). Alte caracteristici ale sale ar fi: interiorul din inox, interiorul e reglabil (coșurile). Nivelul de zgomot nu depășește 53 dB.

Design-ul său e simplu după cum se observă în poza de sus și ar fi fost interesant dacă venea pe gri sau inox (în caz că aveți restul electrocasnice pe acea culoare și doriți să se asorteze).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de silențioasă, are un aspect simplu și elegant, funcțională, fiabilă și are un preț mai mult decât atractiv.

Minusuri: la un astfel de preț, nimic.

Concluzie

Acest aparat Gorenje GV61220 nu trebuie să lipsească din locuința dumneavoastră deoarece poate fi un adevărat ajutor în special dacă sunteți o persoană foarte ocupată. Chiar dacă nu e prea accesibilă, e o adevărată investiție și în special dacă aveți o bucătărie modernă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu