Gorenje GI52190IW, aragaz cu aprindere electrică

Gorenje GI52190IW e un nou model de aragaz de la Gorenje care se face remarcat prin aprinderea electrică și facilitățile oferite de cuptor, adică grill și rotisor. Dacă nu gândim bine, un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc mare deoarece are și o garanție de 2 ani, iar capacitatea cuptorului e una foarte bună.
E un model perfect pentru cei în căutarea unui nou aragaz care să arate bine și să funcționeze brici cred că acest model ar fi foarte bun.

Aspect

Se poate observa că e vorba despre un model de culoare albă cu un panou de comandă bine definit, format din 5 butoane mari. Dimensiunile sale sunt normale având o lungime de maxim 50 centimetri o să puteți amplasa numai bine o hotă deasupra lui (aș recomanda modelul Gorenje DU6115SR).

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Aragazul GI52190IW e unul alimentat pe gaz, iar aprinderea e una de tip electrică. Cele patru arzătoare sunt normal, fără suport Wok (Arctic AG 66DTTLW are suport pentru vase Wok).
Cuptorul e unul foarte bun datorită faptului că are grill și rotisor, lucru care facilitează prepararea mâncărurilor preferate, chiar dacă afară nu e vreme frumoasă.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă mult; ar putea fi considerat ca fiind multifuncțional; se curăță foarte ușor prin intermediul caracteristicii Aqua Clean care presupune că puteți curăta cuptorul cu o cană de apă (mai multe instrucțiuni complete în manualul de utilizare); garanția e una bună, dar eu v-aș sugera să o extindeți cu garanția extra; vine de la un brand care se laudă că face numai electrocasnice premium.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ți s-a stricat aragazul care-l ai de peste 5 ani atunci aruncă-l la gunoi și i-ați unul modern cum e acesta. Te va ține mai mult și te va ajuta să prepari mâncărurile preferate rapid și cu un efort minim… în aprinderea arzătoarelor. Înainte de prima utilizare eu v-aș recomanda să vă luați 5 minute și să parcurgeți rapid manualul de utilizare pentru a folosi electrocasnicul în cunoștință de cauză… poate aflați ceva ce nu știați.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Gorenje GI52190IW, aragaz cu aprindere electrică”

  1. Nasule, de ce nu scrii la Contra: ca ii lipseste timer-ul si aprinderea electrica la cuptor? Asta asteptam noi de la tine, sa ne spui ce ii lipseste, nu ne intereseaza daca afara e vremea frunoasa. Cuptorul nu este bun daca are grill si rotisor ci daca nu arede mancarea. Nu am vazut sa scrie ceva de treaba asta. M-am uitat in cartea tehnica si nu scrie ca are functia AquaClean. Pai ce facem, cumparam sau nu produse recemandate de dumneata?

Comentariile sunt închise.